ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ απλή, γρήγορη και αποτελεσματική ΟΜΟΝΟΙΑ

Η απλή, γρήγορη και αποτελεσματική ΟΜΟΝΟΙΑ

Το ποδόσφαιρο που παίζει μια ομάδα, για να είναι ελκυστικό επιβάλλεται να είναι απλό και με γρήγορη ανάπτυξη, απόρροια γρήγορης σκέψης στην εναλλαγή της μπάλας. Το απλό μπορεί στο τέλος της ημέρας να είναι και το δύσκολο, αλλά μέσα από δουλειά μαθαίνεται, εμπεδώνεται και παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Bet on Alfa

Από την πρώτη μέρα που πάτησε ο Λένον το πόδι του στο «Ηλίας Πούλλος», άνθρωπος με νοοτροπία νικητή, πρωταθλητή και γρήγορου επιθετικού ποδοσφαίρου, προσπαθεί να περάσει τα «θέλω» του. Τα πιο πάνω στοιχεία θα γίνονται όλο και πιο έντονα σε βάθος χρόνου. Ο νέος τεχνικός, ξεκάθαρα είναι άλλης φιλοσοφίας από τον προκάτοχό του, τέτοιας που θα λέγαμε ότι ταιριάζει στο DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χωρίς να σημαίνει ότι διαγράφουμε τη δουλειά του Μπεργκ. Αλίμονο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ έδειξε σε μεγαλύτερη διάρκεια και πιο έντονα τα στοιχεία που δουλεύει ο Λένον με τους παίκτες του στις προπονήσεις. Σ’ αυτό συνέβαλε και η διακοπή, κερδίζοντας χρόνο για να αφομοιώσουν οι παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί ο νέος τους προπονητής. Αυτό θα γίνεται πιο έντονο όσο περνούν τα παιχνίδια.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως και να το κάνουμε το μυαλό δεν μπορεί να μην είναι στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες της, όποιοι κι αν κληθούν να αγωνιστούν την Παρασκευή και να πάει με φόρα και δυναμική στο καθοριστικό παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης. Δυστυχώς δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Χούμποτσαν, Ζαχαρίου και Σέχου, όμως υπάρχουν οι επιλογές και ο Λένον θα φροντίσει να παρουσιάσει την ομάδα του όσο πιο έτοιμη, διαβασμένη και αποφασισμένη για να υλοποιήσει το στόχο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa