ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου:"ΚΟΠ και Μάζιτς εκτέλεσαν τις οδηγίες του Αποελ"

Δημητρίου:”ΚΟΠ και Μάζιτς εκτέλεσαν τις οδηγίες του Αποελ”

Διαβάστε όσα δήλωσε στην εκπομπή Total Green o εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου όσον αφορά την απόφαση Μάζιτς για τον διαιτητή Νεοκλέους:

Bet on Alfa

“Η θέση μας στην εκτελεστική ήταν ότι η απόφαση του Μάζιτς για τον Νεοκλέους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε με την παρουσία που είχε στο Ανόρθωση – Αποελ, ούτε με την διαχρονική του παρουσία στον χώρο.

Η άποψη μας ήταν ότι θα έπρεπε να αναθεωρήσει ο Μάζιτς για την απόφαση του για να διορθώσει το λάθος του ή να παραιτηθεί.

Την ίδια άποψη είχαν κι άλλες ομάδες. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η ΚΟΠ δεν εξήγησε την λογική πίσω από την απόφαση Νεοκλέους. Δεν αρίθμησε τους λόγους για την απόφαση αυτή.

Επί της ουσίας ο Αποελ ζήτησε τον υποβιβασμό του Νεοκλέους το βράδυ του αγώνα Ανόρθωση – Αποελ και η ΚΟΠ αλλά και ο κ.Μάζιτς εκτέλεσαν αυτήν την οδηγία που έλαβαν από το ΑΠΟΕΛ χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.

Τώρα ποιος μπορεί να πείσει τις άλλες ομάδες πως οι διαιτητές που γνωρίζουν ποια ομάδα έδωσε την εντολή για να εξαφανιστεί ο Νεοκλέους, πως θα μπαίνουν στο γήπεδο και θα αποδίδουν αυτά που απαιτεί η δουλειά τους”.

Autoremarketing

Bet on Alfa