ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει να βλέπει και να χαίρεται...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει να βλέπει και να χαίρεται ο ΛΑΟΣ της!

Αμάν μια ΟΜΟΝΟΙΑ! Ναι, την ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει να βλέπει και να χαίρεται ο ΛΑΟΣ της, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και όσοι είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ήταν καταιγιστική, έπνιξε την αντίπαλό της και μπορούσε αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες της να έφτανε σε ευρεία νίκη.

Bet on Alfa

Στο τέλος μπορεί να χρειάστηκε να «μιλήσει» η κλάση του Φαμπιάνο σε 1-2 περιπτώσεις, όμως όλα καλά! Η ΟΜΟΝΟΙΑ, που βρήκε τον παλιό καλό εαυτό της, βρίσκεται στους «4» του κυπέλλου και αυτό ήταν το ζητούμενο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνδύασε την πρόκριση ικανοποιώντας τον κόσμο της με την εμφάνιση κι ας έμεινε στο μηδέν. Τόσο χορταστικό παιχνίδι σε δημιουργία ευκαιριών είχε καιρό να πραγματοποιήσει, αλλά το φύλαξε στο σημαντικότερο μέχρι το επόμενο.

Κανείς δεν υστέρησε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Λένον που το έζησε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον, έβαλε τη σφραγίδα του. Ετοίμασε την ΟΜΟΝΟΙΑ σ’ ένα καθοριστικό αγώνα με τρόπο που άγγιξε το τέλειο και όσον αφορά στα στοιχεία που έβαλε στο παιχνίδι της ομάδας, είναι αυτά που αρέσουν στον κόσμο και συνάδουν με το DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πλέον, όλοι στο σύλλογο βλέπουν μπροστά, αναμένοντας αντίπαλο στην κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Τρίτη. Την Κυριακή η ομάδα έχει άλλον έναν αγώνα πρωταθλήματος, θα υποδεχθεί  τον Εθνικό και αναμένεται να αγωνιστούν κυρίως ποδοσφαιριστές που είτε πήραν περιορισμένο χρόνο χθες είτε καθόλου. Σημασία έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί το ίδιο καλή ή και καλύτερη στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος, η παρουσία στον τελικό και η κατάκτηση του τροπαίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa