ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάνω απ’ όλα είναι η νοοτροπία

Πάνω απ’ όλα είναι η νοοτροπία

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει πάντα για τη νίκη και το επιβεβαίωσε και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό. Μπορεί ο Λένον να ξήλωσε την ομάδα, να είχε στην ενδεκάδα πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη και την πέτυχε.

Bet on Alfa

Η εμφάνιση μπορεί να μην έφτασε σε υψηλά επίπεδα και πώς να γίνει όταν είχε τόσα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, όμως με πείσμα και αποφασιστικότητα επιτεύχθηκε ο στόχος. Πάνω απ’ όλα είναι η νοοτροπία και οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την έχουν, με τον Λένον να τους παρασύρει με την καθοδήγησή του.

Το μυαλό είναι στο κύπελλο, αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μάθει αντίπαλο για την ημιτελική φάση με τους αγώνες να γίνονται στις 26 Απριλίου και 4 Μαΐου, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αδιαφορεί για τα ματς πρωταθλήματος. Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν κίνητρο και τα δίνουν όλα για την επιτυχία. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και την Τετάρτη, πάλι με τον Εθνικό αυτή τη φορά στο Δασάκι. Σ’ ένα ματς που θα διαρκέσει περίπου 70 λεπτά.

Εξάλλου, απόψε αγωνίζονται ΑΕΚ και Ανόρθωση, δύο ομάδες που είναι υποψήφιες αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Η άλλη είναι ο Εθνικός. Είναι ευκαιρία για τον Λένον να πάρει άλλη μια γεύση από τις δύο αυτές ομάδες ώστε να έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο. Άλλωστε έδειξε μέχρι τώρα ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Autoremarketing

Bet on Alfa