ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Λένον

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Λένον

Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Νιλ Λένον είναι θετικές. Ο νέος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κερδίσει τους παίκτες του με τη δουλειά του, αλλά και τον κόσμο με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Βάζει συνεχώς νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, περνώντας τη δική του φιλοσοφία.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, ο Βορειοιρλανδός προπονητής δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, δείγμα του επαγγελματισμού του. Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, μαθαίνει τους αντιπάλους. Πάει στο γήπεδο και παρακολουθεί αγώνες, θέλοντας να έχει εικόνα για το παιχνίδι του αντιπάλου.

Χθες, ο Λένον με τον βοηθό του Πάρκερ, βρέθηκαν στο ΑΕΚ Αρένα και παρακολούθησαν το ντέρμπι ΑΕΚ – Ανόρθωση. Μπορεί να μην είναι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, αλλά είναι πιθανόν μια εκ των δύο να βρεθεί στον δρόμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Εξάλλου, σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι. Πρόκειται για τον διακοπέντα αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης. Θα συνεχιστεί από το 26ο λεπτό με το ίδιο φύλλο αγώνος. Τότε ο Λένον δεν ήταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά αύριο δικαιούται να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο. Στόχος όπως πάντα η νίκη.

Παιχνίδι που θα παρακολουθήσει και ο πρόεδρος. Ο Σταύρος Παπασταύρου ήλθε στην Κύπρο για τις γιορτές του Πάσχα, ενώ θα είναι «παρών» σίγουρα στον πρώτο ημιτελικό, στις 26 Απριλίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa