ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαίζει με τον Εθνικό, σκέφτεται την Ανόρθωση

Παίζει με τον Εθνικό, σκέφτεται την Ανόρθωση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται σήμερα στις 17:00 να δώσει έναν αγώνα χρονικής διάρκειας περίπου 70 λεπτών. Θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, στον διακοπέντα αγώνα, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του σταδίου, που είναι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Θα παίζει με τον Εθνικό και θα σκέφτεται την Ανόρθωση ο Νιλ Λένον. Γνωρίζει πως, την επόμενη Τρίτη η ομάδα του θα κληθεί να δώσει τον πρώτο και σημαντικό αγώνα στην έδρα της αντιπάλου, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Το γεγονός ότι, ισχύει το ίδιο φύλλο αγώνος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει τον αγώνα με ποδοσφαιριστές που οι πλείστοι θεωρούνται βασικοί. Οπόταν το σημερινό ματς μοιάζει με πρόβα ενόψει του αγώνα κυπέλλου σε λίγες ημέρες.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αποκλείεται να θελήσει να προβεί σε κάποιες αλλαγές από τις πέντε που δικαιούται με την έναρξη – συνέχιση του αγώνα. Και να προβεί στις υπόλοιπες στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Το σίγουρο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ, στην παρουσία και του προέδρου της, θα κυνηγήσει τη νίκη όποιοι κι αν θα αγωνιστούν. Αυτό κάνει σε κάθε παιχνίδι της.

Να θυμίσουμε ότι τότε, με τον Μάριο Νικολάου στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή και νυν βοηθό του Λένον, στην ενδεκάδα της ΟΜΟΜΟΙΑΣ βρίσκονταν οι Φαμπιάνο, Σεχού, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λέτσιακς, Χαραλάμπους, Ντίσκερουντ, Λοβέρα, Λοΐζου, Παπουλής, Κακουλλής.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa