ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ Μεγάλη Τρίτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν μπορούν να περιμένουν

Η Μεγάλη Τρίτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν μπορούν να περιμένουν

Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα οι τελευταίες προπονήσεις και μετά… η Μεγάλη Τρίτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο πρώτος ημιτελικός απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο δρόμος για τον τελικό έχει ως πρώτη στάση την έδρα της αντιπάλου, στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να θέσεις τις βάσεις πρόκρισης. Ακολούθως, στον επαναληπτικό του ΓΣΠ στις 4 Μαΐου, η μεγάλη μάχη για παρουσία στον τελικό.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ για να υλοποιήσει τον στόχο της. Άλλωστε, η διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου επιβάλλει κατάκτηση του κυπέλλου. Με εμφανίσεις όπως αυτή του επαναληπτικού με την ΑΕΛ, δίνουν κάθε δικαίωμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αισιοδοξεί όπως ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανόρθωσης. Επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργία ευκαιριών, απομένει να υπάρξει η σωστή αξιοποίησή τους. Κι όταν φτιάχνεις ευκαιρίες δεν μπορεί να μην έλθουν τα γκολ.

Στο «Ηλίας Πούλλος» γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ο Λένον δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και αναμένει από τους παίκτες του να εφαρμόσουν πλήρως τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Το ευχάριστο για τον προπονητή είναι ότι, με τα σημερινά αγωνιστικά δεδομένα, θα είναι σε θέση την Τρίτη να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Παράλληλα θα έχει γεμάτο πάγκο. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Τρίτη θα έχει την στήριξη 800 οπαδών της. Όσα εισιτήρια δόθηκαν από την Ανόρθωση, διατέθηκαν σε λίγα λεπτά. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη. Θέλει να δει την ομάδα του να προκρίνεται στον τελικό και να κατακτά τον τίτλο. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, θα δώσουν την πρώτη μάχη, να γίνει το πρώτο βήμα και στο ΓΣΠ θα… πνίξει τον αντίπαλο ο ΛΑΟΣ!

Autoremarketing

Bet on Alfa