ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑδίκησε τον εαυτό της με συμμετοχή της στο β’...

Αδίκησε τον εαυτό της με συμμετοχή της στο β’ γκρουπ

Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι για το β’ γκρουπ; Διερωτώνται απόλυτα φυσιολογικά οι χιλιάδες οπαδοί της. Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με τι βλέπουμε στο α’ γκρουπ, μπορούσε να ήταν παρούσα στα ψηλά και να διεκδικεί τον τίτλο. Δυστυχώς, πλήρωσε την κακή πορεία της στην α’ φάση του πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο Λένον μετά το χθεσινό παιχνίδι «θεωρούμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Κύπρο».

Bet on Alfa

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή, είναι να μπορέσει να σηκώσει την κούπα της κυπελλούχου και να δηλώσει παρούσα στο Γιουρόπα Λιγκ. Γι’ αυτό και το μυαλό είναι συνεχώς στον τελικό της 25ης Μαΐου. Εντούτοις δεν εφησυχάζει. Αντιθέτως δείχνει να βρίσκεται συγκεντρωμένη και αποφασισμένη, θέλοντας να πάρει στον τελικό με φόρα.

Η χθεσινή εμφάνιση απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, ήταν η επιβεβαίωση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι κάτι που πιστώνεται στον Λένον, που έχει καταφέρει στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι στον πάγκο της ομάδας, να κερδίσει τους παίκτες του.

Η νέα σπουδαία εμφάνιση του Λοΐζου, που συνδυάστηκε με το πρώτο του χατ-τρικ στην καριέρα του, είναι ενδεικτικό του τι έχει πετύχει ο Λένον. Ανέβασε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και μαζί όλη την ομάδα. Ο Λοΐζος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δίνει κάθε βδομάδα διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων του.

Πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται αρχικά το ματς με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή, που θα είναι το τελευταίο για το πρωτάθλημα. Βεβαίως, το μυαλό θα είναι και πάλι στον τελικό. Ο Λένον αναμένει να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Μάταβζ, που αποκόμισε τραυματισμό και κρίνεται ως αμφίβολος για τον τελικό. Ο Λέτσιακς πάει καλά και αναμένεται να είναι έτοιμος, όπως ο Λανγκ που έμεινε εκτός αποστολής χθες, αλλά και ο Χούμποτσαν που ήταν άρρωστος.

Autoremarketing

Bet on Alfa