ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦινάλε όπως της αξίζει

Φινάλε όπως της αξίζει

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό του πρωταθλήματος την Παρασκευή με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι πλήρως αδιάφορο και το τελευταίο, ο τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό στις 25 Μαΐου. Το μυαλό όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στον τελικό, θέλοντας να κλείσει ιδανικά η σεζόν, μ’ ένα τίτλο.

Bet on Alfa

Ακόμη και σε μια κακή σεζόν όπως ήταν η φετινή στο πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι φθάνοντας στον τελικό κυπέλλου. Άφησε εκτός θεσμού ΑΕΛ και Ανόρθωση, έδειξε τα δόντια της και δηλώνει παρούσα στον τελικό. Αυτό θα πει να έχει το μέταλλο του νικητή και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, είναι σε θέση να έχει φινάλε όπως της αξίζει. Να σηκώσει την κούπα το βράδυ της επόμενης Τετάρτης και να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου. Τότε, ο στόχος θα είναι να προκριθεί για τρίτη διαδοχική σεζόν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με καλό προγραμματισμό, έχοντας στον πάγκο της ένα προπονητή που έδειξε στο μικρό διάστημα που είναι στην ομάδα ότι είναι για μεγάλα πράγματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί.

Μπορεί να προηγείται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά η προετοιμασία και η διαχείριση του ρόστερ έχει να κάνει με τον τελικό κυπέλλου. Ο Λένον την Παρασκευή αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς και ποδοσφαιριστές που δεν θα αρχίσουν στον τελικό. Την ίδια ώρα αναμένει και αισιοδοξεί ότι θα έχει διαθέσιμους και τους Λέτσιακς και Μάταβζ.

Autoremarketing

Bet on Alfa