ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑναμονή μια βδομάδα για το Ευρωπαϊκό μέλλον του Κυπελλούχου...

Αναμονή μια βδομάδα για το Ευρωπαϊκό μέλλον του Κυπελλούχου Κύπρου (τα σενάρια για απευθείας ομίλους)

Δεν ευνόησε την Κύπρο και τον επόμενο Κυπελλούχο Κύπρο η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ χθες από τη Γερμανική Άιντραχτ. Αυτό συμβαίνει καθώς η Γερμανική ομάδα που από του χρόνου θα αγωνίζεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει επίσης εξασφαλισμένη θέση σε Ευρωπαικούς ομίλους από την βαθμολογία της στο Γερμανικό Πρωτάθλημα, ενώ η Ρέιντζερς είχε.

Bet on Alfa

Πλέον το Ευρωπαικό μέλλον του επόμενου Κυπελλούχου Κύπρου κρίνεται στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ που θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα την ερχόμενη Τετάρτη. Ρόμα και Φέγιενορτ είναι οι αντίπαλοι και οι ευχές μας είναι όπως το κατακτήσει η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Φυσικά να το κατακτήσει και να παραμείνει μεταξύ 5ης και 6ης θέσης στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, καθώς η Ρόμα το τελευταίο διάστημα έχει συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα που την βάζουν σε μπελάδες βαθμολογικά και μόνο αν σφραγίσει την 5η ή 6η θέση στο πρωτάθλημα (που οδηγεί απευθείας σε ομίλους) θα έχει ουσία για την Κύπρο να κατακτήσει το Κόνφερενς.

Στο σενάριο να πάρει η Φέγιενορτ το Κόνφερενς τότε οριστικά ο Κυπελλούχος Κύπρου θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και όχι στα playoff που θα συνεπάγονταν αυτόματα και ομίλους Κόνφερενς.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε και την βαθμολογία στην Ιταλική Serie A:

Autoremarketing

Bet on Alfa