ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚανένα ρίσκο, ο τελικός πάνω απ’ όλα

Κανένα ρίσκο, ο τελικός πάνω απ’ όλα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι ο τελευταίος για το πρωτάθλημα και όποιοι κι αν θα αγωνιστούν, θα επιδιώξουν να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη.

Bet on Alfa

Το σίγουρο είναι πως, ο Νιλ Λένον δεν θα πάρει κανένα ρίσκο. Άλλωστε δύο βασικοί ποδοσφαιριστές, οι Λέτσιακς και Μάταβζ είναι τραυματίες και αμφίβολοι για τον τελικό και δεν θέλει να χάσει άλλους. Μπορεί κάποιοι που έχουν ανάγκη από λεπτά συμμετοχής να κληθούν να παίξουν για λίγο ως αλλαγή.

Με αυτά τα δεδομένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να παρουσιαστεί με ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται βασικοί, αλλά και κάποιους νεαρούς. Ο Λένον έδειξε σε όλους τους παίκτες του ότι τους εμπιστεύεται και αναμένει την καλύτερη δυνατή παρουσία. Με αυτό τον τρόπο τους έχει όλους σε πλήρη ετοιμότητα, με το μυαλό να είναι στον τελικό της 25ης Μαΐου.

Όσον αφορά στους Λέτσιακς και Μάταβζ, κάνουν αγώνα δρόμου να είναι διαθέσιμοι στον τελικό. Για την ώρα όμως, δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε με βεβαιότητα. Προπονούνται ατομικά και σταδιακά θα επιδιώξουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Καλού κακού ο Λένον ετοιμάζει τις εναλλακτικές λύσεις για τις θέσεις που αγωνίζονται οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένει την απόφαση του Εθνικού για τη νότια εξέδρα. Είναι πολλοί που θέλουν να βρεθούν στον τελικό και εφόσον η ομάδα της Άχνας ανάψει πράσινο φως, θεωρείται δεδομένα πως μέσα σε λίγες ώρες θα εξαφανιστούν τα εισιτήρια που αναλογούν στη συγκεκριμένη κερκίδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa