ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Φτιάχνεται» για το τελικό

«Φτιάχνεται» για το τελικό

Το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος δίνει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (19:00). Θα δώσει την τελευταία «μάχη» στο πρωτάθλημα, με την πορεία της να μην ήταν η αναμενόμενη. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που ανήκει στην ιστορία και θα πρέπει να ξεχαστεί το συντομότερο, αλλά και να παραδειγματίσει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Bet on Alfa

Μέσω του αποψινού αγώνα, που είναι εντελώς αδιάφορος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα «φτιαχτεί» για τον τελικό της προσεχούς Τετάρτης. Παρόλο που θα αγωνιστούν και πάλι αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται βασικοί, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να κλείσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Όχι πως οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει ενόψει τελικού.

Ο Λένον, με τα όσα είπε στις χθεσινές δηλώσεις του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστούν κάποιοι βασικοί που κρίνεται αναγκαίο να προσθέσουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Αυτό ίσως γίνει ως αλλαγή. Το μυαλό είναι στον τελικό και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλουν να ρισκάρουν, από τη στιγμή που και οι Λέτσιακς και Μάταβζ κρίνονται ως αμφίβολοι.

Ο κόσμος, όσος κι αν θα βρεθεί απόψε στο ΓΣΠ, θα θελήσει να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη και να ζεσταθεί ενόψει τελικού. Ο Πράσινος Λαός είναι έτοιμος για να αποθεώσει την ομάδα του και το βράδυ της Τετάρτης όλοι μαζί να σηκώσουν την κούπα!

Autoremarketing

Bet on Alfa