ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Λένον είναι έμπειρος και ξέρει τι λέει

Ο Λένον είναι έμπειρος και ξέρει τι λέει

Ο Νιλ Λένον είναι έμπειρος, που έζησε αρκετά στην πορεία του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής. Γι’ αυτό και ξέρει πως, για να κερδίσεις κάτι και πόσο μάλλον ένα τρόπαιο, επιβάλλεται να είσαι σοβαρός, προσγειωμένος, μετρημένος σε αυτά που λες και να μιλήσεις στο γήπεδο.

Bet on Alfa

Σίγουρα γνωρίζει πως, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα από τον Εθνικό, αλλά φροντίζει σε κάθε τοποθέτησή του να κρατά χαμηλούς τους τόνους. Περισσότερο για να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του, τους οποίους θέλει σοβαρούς για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο.

«Θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κίνητρο. Τους είδα μερικές φορές και παίξαμε και μαζί τους. Έχουν κάποιους καλούς παίκτες. Τα αποτελέσματά τους απέναντι στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικά. Είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό, έχει καλό τρόπο παιχνιδιού, είναι ευέλικτη με τον σχηματισμό της και έχει επίσης ταχύτητα. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Καταλαβαίνω αν κάποιος μας θεωρεί φαβορί, όμως είναι ένας τελικός Κυπέλλου και τα πάντα μπορούν να γίνουν» είπε ο Βορειοιρλανδός τεχνικός για τον αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον τελικό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά και το χθεσινό ματς, επικεντρώθηκε αποκλειστικά στον τελικό κυπέλλου. Όλοι στο σύλλογο ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας πλέον πως, με κατάκτηση του τροπαίου η συμμετοχή στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ εξασφαλίζει δεδομένα τουλάχιστον παρουσία στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Τεράστια η πρόκληση, μεγάλο το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θα έχει έντονο πράσινο χρώμα. Ο κόσμος διψά όσο και οι παίκτες. Μαζί θα δοθεί η μάχη και η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να την κερδίσει για 1948 λόγους.

Autoremarketing

Bet on Alfa