ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυγκυρία... Ευρωπαϊκής εκτόξευσης!

Συγκυρία… Ευρωπαϊκής εκτόξευσης!

Από χίλια μύρια κύμματα πέρασε η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ με πολλές αναποδιές αλλά και πολλά λάθη… Διοικητικά, τεχνικά και αγωνιστικά! Η ουσία όμως είναι μία! ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ την ώρα της κρίσης πήραν τις τολμηρές αποφάσεις και μπράβο τους. Εκ του αποτελέσματος, η χρονιά σώθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Κύπελλο και Ευρωπαϊκοί όμιλοι!

Bet on Alfa

Τρίτη σερί χρονιά συμμετοχής σε ομίλους της Ευρώπης και με πολύ καλύτερες συνθήκες από ότι τις περασμένες δύο φορές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δε θα έχει το καλοκαίρι το βάρος του να περάσει η συμμετοχή σε ομίλους από παιχνίδια προκριματικών και αυτό είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ σημασίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει το Ευρωπαϊκό της ταξίδι στις 18 Αυγούστου στα playoff του Europa League… και με εξασφαλισμένους ομίλους Κόνφερενς εφόσον αποτύχει!

80 ολόκληρες ημέρες έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι να δώσει επίσημο παιχνίδι και με 3,5 εκ ήδη στην τσέπη! Αν αυτές δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες για να φτιάξει ομάδα φόβητρο και πανίσχυρη τότε τι μπορεί άλλο να είναι. Ταυτόχρονα με τα πιο πάνω, το Κύπελλο έχει εκτοξεύσει και την αποδοχή του Λένον στην ομάδα και οι συνθήκες ευνοούν το να ηγηθεί μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ στον προγραμματισμό.

Όλα λοιπόν αυτά αποτελούν την καλύτερη συγκυρία που δεν πρέπει και φέτος να αφήσει ανεκμετάλλευτη η ΟΜΟΝΟΙΑ! Ήρθε η ώρα για το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη! Ποιοτικές μεταγραφές από το πάνω ράφι και το συντομότερο δυνατό και 80 μέρες προετοιμασία για να δέσει το γλυκό με το υπάρχον ρόστερ!

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa