ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επιθυμία του Μιξ λέει πολλά

Η επιθυμία του Μιξ λέει πολλά

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να συνεχίσει ο Μιξ Ντίσκερουντ. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, που είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μιξ είναι καλά στην Κύπρο και είναι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσει την συνεργασία με τον σύλλογο. Διαπραγματευόμαστε τώρα, αλλά τίποτα συγκεκριμένο για την ώρα. Ο προπονητής, Νιλ Λένον, τον συμπαθεί και κατάφεραν να βγουν στην Ευρώπη, κάτι που είναι σημαντικό. Αυτός και η οικογένειά του περνάνε καλά και ο Miξ θα ήθελε να μείνει στην Ομόνοια».

Bet on Alfa

Η επιθυμία του Μιξ λέει πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Φανερώνει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι ποδοσφαιριστές που φοράνε τη φανέλα της, την οικονομική και όχι μόνο υγεία που εκπέμπει ο σύλλογος, τις συνθήκες που δίνει στους ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά, αλλά κι άλλα μικρά – μικρά, δείχνουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί ελκυστικό προορισμό για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Αυτή η αλλαγή οφείλεται, βεβαίως, στην παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου. Κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια που ηγείται του συλλόγου, να επαναφέρει την ηρεμία, την οικονομική υγεία και η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτιάξει το όνομά της. Πλέον, με την επιστροφή της στην κορυφή και στις κατακτήσεις τίτλων, είναι σε θέση να προσελκύσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε τα τελευταία χρόνια και βαδίζει στον σωστό δρόμο. Με αυτές τις συνθήκες είναι σε θέση να πετύχει πολύ περισσότερα στο μέλλον. Ως ένας μεγάλος σύλλογος, προσβλέπει συνεχώς να βελτιώνεται, να γίνεται πιο ισχυρός και να βρίσκεται μόνιμα στο προσκήνιο, με κατακτήσεις τίτλων και επιτυχίες στην Ευρώπη. Αυτό που φωνάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως… τα καλύτερα έπονται!

Autoremarketing

Bet on Alfa