ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌλα βαδίζουν βάσει προγράμματος

Όλα βαδίζουν βάσει προγράμματος

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια, επί εποχής Παπασταύρου, δουλεύουν όλα με επαγγελματισμό. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αυτή την περίοδο, όσον αφορά στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Bet on Alfa

Τα μέλη της ομάδας προγραμματισμού δουλεύουν συντονισμένα, έχουν καθημερινή επαφή και λαμβάνουν αποφάσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση, ώστε να δημιουργηθεί δυνατή ομάδα. Άλλωστε, ο πρωταθλητισμός και η ευρωπαϊκή διάκρισης επιβάλλει σωστές κινήσεις, ώστε να ανέβει το επίπεδο της ομάδας.

Έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να μείνουν στην ομάδα αυτοί που θέλει ο προπονητής. Παπουλής και Ντίσκερουντ ανανέωσαν. Αποχώρησαν ήδη ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιό τους ολοκληρώθηκε και πλέον η προσοχή εστιάζεται στις μετεγγραφές που θα γίνουν για να κλείσουν τρύπες.

Ταραπουλούζης και Λένον αναζητούν τους επόμενους που θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Εντοπίστηκαν στόχοι και με συντονισμένες προσπάθειες θα αποσπάσουν την υπογραφή τους. Υπάρχει χρόνος μέχρι το τέλος του μήνα, οπόταν δεν θα γίνουν βεβιασμένες κινήσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στον σωστό δρόμο από κάθε άποψη και σύντομα θα αρχίσει να… πυροβολεί με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν και κάποιες προσθήκες για τον κατάλογο Β, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Autoremarketing

Bet on Alfa