ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα μη γίνει... Ακιντόλα

Να μη γίνει… Ακιντόλα

Είναι προφανές πως η λήξη του δανεισμού Λοβέρα, δεν κλείνει και το κεφάλαιο του Αργεντινού οριστικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μάξι έδειξε αρκετές χάρες επιθετικά και ο Λένον θέλει να τον κρατήσει. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, ακούραστος και ποιοτικός παίκτης που ενσωματώθηκε αρκετά καλά σε αυτούς τους λίγους μήνες που βρέθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η περίπτωση όμως του Αργεντινού μοιάζει κατά πολύ με αυτή του Ακιντόλα. Η κατάληξη όμως με Λοβέρα δε θέλουμε σίγουρα να μοιάσει στην ίδια με Ακιντόλα.

Bet on Alfa

Ο Αφρικανός είχε επίσης έρθει με δανεισμό κατά τη μεταγραφική Ιανουαρίου, έβγαλε μάτια, δόθηκε βάρος το καλοκαίρι στην απόκτηση του, κάτι που τελικά δεν έγινε λόγω εξαιρετικά ψηλών οικονομικών απαιτήσεων. Δυστυχώς όμως, το χειρότερο είναι πως η περίπτωση του δεν τελείωσε νωρίς και αναλώθηκε μία ολόκληρη μεταγραφική για το αν θα έρθει ή όχι κάτι που δεν έγινε και δεν βρέθηκε ούτε αντι- Ακιντόλα αλλά ούτε και αρκετά άλλα κενά του ρόστερ αναπληρώθηκαν.

Τον τελευταίο λόγο για την περίπτωση Λοβέρα τον έχει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος θυμίζουμε πως τον αγόρασε 3 εκ ευρώ!!! Σε κάθε περίπτωση στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Μάρτινς άλλη μία φορά δείχνει πως δεν υπολογίζει στο Μάξι (τον άφησε εκτός πρώτου σταδίου προετοιμασίας), όμως και πάλι η αναμονή είναι στο τι θα πει η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Η εμπειρία Ακιντόλα λέει, πως καλά είναι να κλείσει το συντομότερο το κεφάλαιο Λοβέρα, είτε θετικά είτε αρνητικά και η ΟΜΟΝΟΙΑ παράλληλα να προχωράει τον προγραμματισμό της. Θυμίζουμε ότι από τις 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών, μετά τις αποχωρήσεις, η ομάδα μας έχει 7 κενές θέσεις που μπορεί να αξιοποιήσει μεταγραφικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa