ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦρεσκάρισμα και ενδυνάμωση του ρόστερ

Φρεσκάρισμα και ενδυνάμωση του ρόστερ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της νέας σεζόν, βάσει και των αποχωρήσεων, θα φρεσκάρει το ρόστερ της. Θα επιδιώξει να φέρει ακόμη καλύτερους ποδοσφαιριστές απ’ αυτούς που αποχώρησαν και τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν τα μέγιστα ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρεθεί στην κορυφή.

Bet on Alfa

Τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα και με τις αποχωρήσεις, υπάρχουν επτά θέσεις κενές για τον κατάλογο Α. Η ομάδα προγραμματισμού θα θελήσει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβάσει το επίπεδό της. Την ίδια ώρα, αναμένεται να γίνουν και κάποιες προσθήκες νεαρών παικτών που θα πάρουν θέση στον κατάλογο Β. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Άλλωστε οι υποχρεώσεις και φέτος θα είναι πολλές, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά θα επιδιώξει με μια πρόκριση να βρίσκεται σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο κεφάλαιο μετεγγραφές αφού οι Λένον και Ταραπουλούζης αξιολογούν συνεχώς ποδοσφαιριστές. Παράλληλα έχουν στοχεύσει σε συγκεκριμένους παίκτες, με τον προπονητή να τους γνωρίζει και να έχει ισχυρή άποψη για τις δυνατότητές τους. Μέχρι το τέλος του μήνα υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί αρκετές μετεγγραφές και κάποιες άλλες ενδέχεται να υλοποιηθούν στην πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa