ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτόπερ, φορ και δεκάρι... υψηλών προδιαγραφών!

Στόπερ, φορ και δεκάρι… υψηλών προδιαγραφών!

Οι πολλές αποδεσμεύσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άνοιξαν μόνο κενά στο ρόστερ που να αφορούν αναπλήρωση των βασικών μονάδων, αλλά άνοιξαν το δρόμο για στελέχωση ενδεκαδάτων παικτών και μάλιστα όχι λίγων!

Bet on Alfa

Το να βρεις αντι-Χουμποτσάν, αντι-Μποτεάκ, αντι-Τσέποβιτς, αντι-Λοβέρα κ.ο.κ εξυπακούει πως θα είναι παίκτες καλύτεροι από αυτούς και άρα από το λεγόμενο ψηλό ράφι.

Ο όρος όμως ψηλό ράφι έχει διάφορες ερμηνείες και εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με την απαλλαγή των υψηλών συμβολαίων παικτών όπως αυτών που αποχώρησαν και σε συνδυασμό με τα εξασφαλισμένα λεφτά των ομίλων του Κόνφερενς η ΟΜΟΝΟΙΑ σε τουλάχιστον τρεις καίριες θέσεις, θα πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για παίκτες εγνωσμένης αξίας από προηγμένα πρωταθλήματα που να κάνουν τη διαφορά.

Αυτές οι θέσεις αφορούν το σέντερ φορ που θα πρέπει να είναι δεινός σκόρερ, ένα δεκάρι που να μπορεί να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του και τουλάχιστον ένα σέντερ μπακ ποιοτικό για να θωρακιστεί η άμυνα. Σίγουρα χρειάζονται και άλλες προσθήκες στο ρόστερ όμως, κατά την άποψή μας, θεωρούμε πως αυτές οι τρείς είναι καίριας σημασίας να είναι ποδοσφαιριστές κλάσης.

Autoremarketing

Bet on Alfa