ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚινείται στοχευμένα για τη διαφορά

Κινείται στοχευμένα για τη διαφορά

Ο Λένον μέσω και των όσων δηλώνει, επιβεβαιώνει πως είναι προπονητής με μεγάλη προσωπικότητα, που δεν έχει να κρύψει κάτι και γνωρίζει που είναι και ξέρει τι θέλει. Στο πρόσωπο του Βορειοιρλανδού η ΟΜΟΝΟΙΑ στηρίζει τις επόμενες επιτυχίες της.

Bet on Alfa

«Δουλεύουμε για να φρεσκάρουμε την ομάδα και να φέρουμε ποιοτικούς παίκτες. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν» τόνισε ο Λένον στη συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με όσα ανέφερε στη συνέντευξή του, φάνηκε να κινείται στοχευμένα για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις, που θα έχουν ως στόχο να κάνουν τη διαφορά. «Το σχέδιο είναι να φέρουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και ελπίζουμε ότι οι παίκτες που θα φέρουμε θα κάνουν και τους φιλάθλους χαρούμενους» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, έδειξε να μην είναι κολλημένος σε συγκεκριμένη αγορά για ποδοσφαιριστές, απομένει αυτοί να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. «Κοιτάμε σε Ευρώπη, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Νότια Αμερική. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε ποιοτικούς παίκτες στον σύλλογο. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε παίκτες» σημείωσε.

Η προσωπικότητα και το όνομα του Λένον, που έχτισε με τις επιτυχίες με τη Σέλτικ, είναι λόγος για να φέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρία. Οι προσθήκες το επόμενο διάστημα ενδέχεται να ακολουθούν η μια την άλλη, σε μια προσπάθεια μέχρι το τέλος του μήνα το ρόστερ να πάρει μορφή. Στην πορεία ίσως υλοποιηθούν άλλες μια – δυο μετεγγραφές.

Autoremarketing

Bet on Alfa