ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Φώτης, ο Σέχου και τα επόμενα «χτυπήματα»

Ο Φώτης, ο Σέχου και τα επόμενα «χτυπήματα»

Το σημειώσαμε αρκετές φορές, η ΟΜΟΝΟΙΑ από τη στιγμή που θα αρχίσει προετοιμασία αρχές Ιουλίου δεν βιάζεται να ολοκληρώσει μετεγγραφές. Χωρίς να σημαίνει ότι, εάν βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που έχει τα στοιχεία που ταιριάζουν στο πλάνο της δεν θα προχωρήσει σε απόσπαση της υπογραφής του, όπως έγινε με τον Μπρούνο.

Bet on Alfa

Τα επόμενα μετεγγραφικά «χτυπήματα» σίγουρα δεν είναι μακριά. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα προχωρήσει σημαντικά ο σχεδιασμός. Οπόταν αναμένονται μετεγγραφές μέχρι το τέλος Ιουνίου, ώστε η ομάδα να αρχίσει προετοιμασία και να έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ της.

Τώρα, το κεφάλαιο Αμπντουλάχι Σέχου δεν έχει κλείσει ακόμη. Ναι μεν το συμβόλαιο του Νιγηριανού διεθνή ολοκληρώθηκε με την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως από τη στιγμή που δεν υπήρξε ενημέρωση για ολοκλήρωση της συνεργασίας όπως έγινε με άλλους ποδοσφαιριστές, φανερώνει ότι όλα είναι πιθανά. Ο Σέχου έχει πρόταση για ανανέωση με χαμηλότερες απολαβές απ’ ότι αμειβόταν και η μπάλα είναι στα πόδια του. Εάν την αποδεχθεί, υπογράφει και συνεχίζει. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι.

Την ίδια ώρα, με τον Φώτη Παπουλή υπάρχει συμφωνία, όπως αποκάλυψε και ο αναπληρωτής πρόεδρος εδώ και μέρες. Αυτό που απομένει είναι, να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Παπουλή. Αυτό μπορεί να γίνει σε ανύποπτο χρόνο.

Autoremarketing

Bet on Alfa