ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Φώταρος με αριθμούς (αφιέρωμα στον Παπουλή)

Ο Φώταρος με αριθμούς (αφιέρωμα στον Παπουλή)

Στα πράσινα για ακόμη ένα χρόνο ο Φώτης Παπουλής, όπως ενημέρωσε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το καλοκαίρι του 2020 και πάει για τριετία με το τριφύλλι στο στήθος. Η παρουσία του, ο επαγγελματισμός και ο εξαίρετος χαρακτήρας του, έφεραν την ανανέωση συμβολαίου κι ας έκλεισε τα 37 του χρόνια από τον περασμένο Ιανουάριο.

Bet on Alfa

Το omonoia24 σας παρουσιάζει τον άσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσω των αριθμών, που δείχνουν τη σπουδαιότητα του ποδοσφαιριστή και δικαιολογούν πλήρως την απόφαση του συλλόγου να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Ο Παπουλής άρχισε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Τον Ιούλιο του 2023, πριν ακριβώς 19 χρόνια, πήγε στον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων. Απ’ εκεί το 2006 βρέθηκε στον Αχαρναϊκό, το 2008 στον ΠΑΣ Λαμία, το 2009 στην Παναχαϊκή και απ’ εκεί στον Πυρσό Γρεβενών. Το 2010 στον Πανθρακικό και το 2011 στον ΟΦΗ. Ένα χρόνο μετά, το 2012, πήρε μετεγγραφή για τον Απόλλωνα. Στέριωσε για μια οκταετία με πολύ καλές επιδόσεις και το 2020 μεταπήδησε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Φώταρος ή Παπούλαρος όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην καριέρα του αγωνίστηκε ανά ομάδας ως εξής:

Πυρσός Γρεβενών: 1 αγώνας

Αχαρναϊκός: 2 αγώνες, 1 γκολ

ΠΑΣ Λαμία: 2 αγώνες, 2 γκολ

Πανθρακικός: 29 αγώνες, 5 γκολ 3 ασίστ

ΟΦΗ: 46 αγώνες, 10 γκολ, 5 ασίστ

Απόλλων: 254 αγώνες, 96 γκολ, 25 ασίστ

ΟΜΟΝΟΙΑ: 75 αγώνες, 19 γκολ, 5 ασίστ

Εθνική: 25 αγώνες, 3 γκολ

Πανηγύρισε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το σούπερ καπ με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ουσιαστικά τα πέτυχε όλα με την πράσινη φανέλα σε μια διετία αφού στους πιο πάνω τίτλους προσθέστε και τις παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Προηγουμένως πανηγύρισε με τον Απόλλωνα τρία κύπελλα και δύο σούπερ καπ, ενώ είχε και πάλι παρουσία σε ομίλους.

Αυτός είναι ο Φώτης Παπουλής. Στα 37 του χρόνια διαπρέπει και πανάξια κέρδισε νέο συμβόλαιο, σε μιαν ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, ενώ έχει «κλειδωμένη» θέση σε ομίλους. Με την εμπειρία, την ποιότητα και την προσωπικότητά του, ο Ελλαδίτης έχει να προσφέρει ακόμη, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Autoremarketing

Bet on Alfa