ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑθόρυβα και μεθοδικά

Αθόρυβα και μεθοδικά

Από την πρώτη μετεγγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτή του Μπρούνο Φελίπε, πέρασαν δύο εβδομάδες. Ωστόσο, στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βιάζονται αφού θέλουν να κάνουν τις καλύτερες κινήσεις. Γι’ αυτό και δουλεύουν αθόρυβα και μεθοδικά και όταν θα πέσουν οι υπογραφές θα επισημοποιήσουν και μετεγγραφές.

Bet on Alfa

Είναι τακτική που ακολουθήθηκε και τα προηγούμενα χρόνια. Υπομονή, αξιολόγηση και σωστοί χειρισμοί. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ή πίεσης για το μετεγγραφικό σχεδιασμό αφού ξέρουν τι θέλουν, που θα «χτυπήσουν» και την κατάλληλη στιγμή θα προβούν σε ανακοινώσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνήθισε τον κόσμο της τα τελευταία χρόνια σε μετεγγραφές ουσίες και εντυπωσιασμού. Άλλωστε, ομάδα δεν κάνεις με προσθήκες ηχηρών ονομάτων. Ούτε ξοδεύει λεφτά για να εντυπωσιάσει όπως έκαναν άλλοι και σήμερα δεν έχουν μία.

Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις. Άλλωστε, μέχρι το τέλος του μήνα ή το πολύ αρχές Ιουλίου θα πρέπει να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Να στελεχωθεί η ομάδα και να αρχίσει προετοιμασία. Αυτό που συστήνεται από το σύλλογο είναι υπομονή και τα ευχάριστα νέα δεν είναι μακριά.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa