ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα πέσουν μαζεμένες οι ανακοινώσεις... Που επικεντρώνεται το ψάξιμο;

Θα πέσουν μαζεμένες οι ανακοινώσεις… Που επικεντρώνεται το ψάξιμο;

Αρκετές ημέρες πέρασαν από την ανακοίνωση του πρώτου μεταγραφικού αποκτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μπρούνο Φελίπε. Αυτή η καθυστέρηση προς το παρόν δεν κοστίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς υπάρχει ακόμη κενό μέχρι το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Bet on Alfa

Από την άλλη, το γεγονός πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 διαθέσιμες θέσεις ξένων/κοινοτικών στο ρόστερ εξυπακούει πως όσο περνά ο χρόνος οι ανακοινώσεις για μεταγραφικές θα είναι μαζεμένες. Πάγια τακτική αυτής της διοίκησης είναι όπως τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα στα θέματα προγραμματισμού και έτσι, το μόνο που γίνεται γνωστό είναι η επίσημη ανακοίνωση και όχι διαρροές.

Προφανώς δεν είναι εύκολη υπόθεση το να βρεθούν παίκτες από το πάνω ράφι σε λογική τιμή που να είναι και έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τους στόχους που έχει πλέον σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εξού και ο έλεγχος που γίνεται για κάθε περίπτωση είναι ενδελεχής, γι αυτό και η καθυστέρηση. Ταυτόχρονα, υπάρχουν θέσεις αγωνιστικά που η επιλογή είναι ακόμη δυσκολότερη. Για παράδειγμα αυτή του φορ. Είναι γνωστό πως η αποδέσμευση Τσέποβιτς, φέρνει μπροστά στο πλάνο την μεταγραφή φορ υψηλών απαιτήσεων και γκολτζή. Από εκεί και πέρα ψηλά στην ατζέντα είναι και ο χαφ όπου πρέπει να είναι επίσης μία ποιοτική επιλογή και προσωπικότητα. Αυτές οι δύο θέσεις αυτή τη στιγμή είναι που προέχουν στο σχεδιασμό και αναμένονται ανακοινώσεις σύντομα.

Autoremarketing

Bet on Alfa