ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕκεί κινείται η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μετεγγραφικό παζάρι

Εκεί κινείται η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μετεγγραφικό παζάρι

Μετά την προσθήκη των Μπρούνο Φελίπε και Άνταμ Μάθιους, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Φώτη Παπουλή και Μιξ Ντίσκερουντ, στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή πέντε κενές θέσεις για τον κατάλογο Α.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί, λοιπόν, για άλλες πέντε προσθήκες για τη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών, ενώ αναμένεται να γίνουν και 1-2 μετεγγραφές για τον κατάλογο Β. Οι θέσεις που ψάχνουν οι Λένον και Ταραπουλούζης είναι αυτές των κεντρικού αμυντικού, ανασταλτικού και επιτελικού μέσου, εξτρέμ και επιθετικού. Για το αριστερό άκρο της άμυνας θα προτιμηθεί λογικά νεαρός κάτω των 22 ετών.

Οι επαφές είναι καθημερινές αφού έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι για κάποιες θέσεις και δεν θα αργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να συνάψει συνεργασίες. Πληροφορίες φέρουν τουλάχιστον μια περίπτωση να είναι προχωρημένη και σύντομα έπονται εξελίξεις. Εάν κρίνουμε από τις μετεγγραφές των Μπρούνο και Μάθιους, η ΟΜΟΝΟΙΑ κινείται για παίκτες που έκαναν πρωταθλητισμό και έχουν καλό βιογραφικό.

Η ομάδα προγραμματισμού δεν βιάζεται να λάβει αποφάσεις, θεωρώντας πως υπάρχει μια καλή βάση παικτών στο ρόστερ, την ώρα που υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι την έναρξη των προπονήσεων. Άλλωστε, το ρόστερ δεν θα κλείσει με την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά κάποιες προσθήκες θα γίνουν στην πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa