ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιτελικό μέσο… νέας κοπής

Επιτελικό μέσο… νέας κοπής

Μια θέση που θα ενισχυθεί και ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Κινείται για ένα δεκάρι… νέας κοπής. Δηλαδή δεν θα είναι ο επιτελικός που απλώς θα κρατάει την μπάλα και θα τη δίνει πότε δεξιά και πότε αριστερά ή θα την προωθεί στον επιθετικό.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον τρόπο που θέλει να παίξει ο Λένον και πήραμε μια πρώτη γεύση στην περσινή σεζόν, επιβάλλει την παρουσία ενός ποιοτικούς ποδοσφαιριστή με τη γλυκιά μεταβίβαση, αλλά και με τρεξίματα. Θα είναι ποδοσφαιριστής που θα τρέχει με την μπάλα, θα δίνει στήριγμα και στο ανασταλτικό παιχνίδι και πέρα από ποιοτικός θα πρέπει να είναι και γρήγορος στη σκέψη.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό επιβάλλει. Τι; Τρεξίματα. Εάν ένας ποδοσφαιριστής όσο καλός κι αν είναι, εάν δεν μπορεί να τρέξει δύσκολα θα επιβιώσει. Γι’ αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να βάλει στη μηχανή της έναν ποδοσφαιριστή που να συνδυάζει ποιότητα με ταχύτητα. Γι’ αυτό και δεν δείχνει βιασύνη για την επιλογή.

Την ίδια ώρα, οι Λένον και Ταραπουλούζης κινούνται και για ανασταλτικό μέσο, επιθετικό και νεαρό αριστερό μπακ. Με σύμμαχο τον χρόνο, το ψάχνουν όσο καλύτερα γίνεται, θέλοντας να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές που θα αποδειχθεί στο γήπεδο πως είναι πετυχημένες.

Άλλωστε, υπάρχει καλή βάση στο ρόστερ σήμερα, η προετοιμασία βρίσκεται στα αρχικά στάδια και σ’ ένα 40ήμερο που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, θα είναι πλήρης και σε καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή. Τη Δευτέρα η αποστολή θα βρεθεί στην Κυπερούντα, στις 18 Ιουλίου θα δώσει φιλικό αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα στο ΓΣΠ και στις 20 του μήνα θα μεταβεί στην Πολωνία.

Autoremarketing

Bet on Alfa