ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτη δροσιά του Αγρού και της Κυπερούντας

Στη δροσιά του Αγρού και της Κυπερούντας

Μετά τις εργομετρικές κι άλλες εξετάσεις, αλλά και μερικές προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος», το σκηνικό της προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑ μεταφέρεται από αύριο στα ορεινά της Κύπρου. Η αποστολή θα μεταβεί στον Αγρό, όπου θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Ρόδον» και απ’ εκεί θα πηγαίνει για προπονήσεις στο γήπεδο της Κυπερούντας.

Bet on Alfa

Χαμηλότερη η θερμοκρασία και σαφώς καλύτερες συνθήκες για δουλειά αυτή την περίοδο που επικρατεί πολλή ζέστη στη Λευκωσία. Τέλος της εβδομάδας η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει στη βάση της, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με τη Μακάμπι Χάιφα στο ΓΣΠ, στις 20:00. Θα είναι το πρώτο φιλικό, τα πρώτα συμπεράσματα.

Στις 20 Ιουλίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο «Μπινκόνσκι» στην πόλη Κιέλτσε, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί θα δώσε και τρία φιλικά παιχνίδια, το ένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η επιστροφή στην Κύπρο θα γίνει στις 31 Ιουλίου.

Ακολούθως, στις 5 Αυγούστου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ. Θα είναι ένα δυνατό τεστ, μια βδομάδα πριν το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα και δύο εβδομάδες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα είναι δύο σημαντικά παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει Ευρώπης. Θα καταλήξει και ο Λένον για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια περαιτέρω στελέχωσης του ρόστερ. Λένον και Ταραπουλούζης επικεντρώθηκαν σε δύο μέσους, επιτελικό και ανασταλτικό, επιθετικό και αριστερό μπακ. Η επιδίωξη είναι όπως γίνουν οι καλύτερες επιλογές χωρίς βιασύνη χρόνου αφού ήδη στην ομάδα υπάρχει καλή βάση.

Autoremarketing

Bet on Alfa