ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Βγάζει μάτια η απουσία 10αριού και ο παίκτης με...

«Βγάζει μάτια η απουσία 10αριού και ο παίκτης με το εύκολο γκολ»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Τάκης Μαυρής μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο και τον Ανδρέα Πογιατζή για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Bet on Alfa

Ερωτηθείς εάν η Ομόνοια είναι η Λίβερπουλ της Κύπρου, είπε: «Είναι και δεν είναι τυχαία που ονομάζεται Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα έργα μιλάνε, η ιστορία μιλάνε. Εντάξει η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της ιστορίας της Ομόνοιας και η ομάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στο δεύτερο γκρουπ».

Για τη φετινή σεζόν: «Πιστεύω ότι τα λάθη που έγιναν πέρσι να μην επαναληφθούν. Ήδη έχουμε ένα καλό σύνολο από πέρσι, απλώς πρέπει να γίνουν κάποιες μετεγγραφές. Δεν θα γίνουν μετεγγραφές για χάρη των μετεγγραφών. Ο πρωταθλητισμός είναι πρωταθλητισμός, η πίεση είναι πάρα πολλή. Κάθε τρεις ημέρες θα αγωνίζεται σε ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις. Πρέπει να έχει βάθος και παίκτες ποιοτικούς. Και να μην έχει μεγάλη απόδοση, θα μετρά το αποτέλεσμα».

Για το που πιστεύει ότι χρειάζεται ενίσχυση του «τριφύλλι»: «Αυτό που βγάζει μάτια είναι το νούμερο 10. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την όλη προσπάθεια του Παπουλή. Είναι 37 χρονών ο άνθρωπος και είχε την ατυχία στο κύπελλο να βγει από νωρίς με αλλαγή. Η πικρή αλήθεια πολλές φορές δεν είναι αρεστή, όμως το ευχάριστο είναι πως πήραμε το κύπελλο, ενθουσιάστηκε ο κόσμος που ήταν κοντά στην ομάδα και έσπασε τα ρεκόρ. Επίσης, αυτό που έλειπε πέρσι από την ομάδα ήταν το εύκολο γκολ, ο παίκτης που να στέλνει τη μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό».

Autoremarketing

Bet on Alfa