ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΧωρίς ανάσα σε όλα τα επίπεδα

Χωρίς ανάσα σε όλα τα επίπεδα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από χθες επέστρεψε στη βάση της. Κάποιος θα θεωρούσε ότι οι ποδοσφαιριστές θα έπαιρναν ρεπό το Σαββατοκύριακο μετά τις δυνατές προπονήσεις στην Κυπερούντα που έχουν ως απώτερο σκοπό τη φυσική κατάσταση.

Bet on Alfa

Ωστόσο, ο Λένον και οι ποδοσφαιριστές του θα βρίσκονται στο γήπεδο και το Σαββατοκύριακο. Θα γίνουν οι προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος» και σήμερα και αύριο. Άλλωστε τη Δευτέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Θα αναμετρηθεί με τη Χάποελ Χάιφα στο ΓΣΠ.

Παρόλο που το διάστημα προετοιμασίας είναι μικρό, ο κόσμος της ομάδας θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να διαπιστώσει τη δουλειά που γίνεται και κυρίως να πάρει γεύση από τα τέσσερα νέα πρόσωπα. Χωρίς ανάσα, λοιπόν, στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Λένον να το έχει κάνει ξεκάθαρο πως δίνει τεράστια σημασία στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Την ίδια ώρα, χωρίς ανάσα συνεχίζεται η προσπάθεια για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Μπορεί να υπάρχει ένα κενό 15 ημερών όσον αφορά στις προσθήκες, αλλά γίνεται αρκετή δουλειά και σύντομα θα έλθουν τα ευχάριστα νέα. Άλλωστε ο πήχης τέθηκε ψηλά κυρίως για επιθετικό και επιτελικό μέσο και η προσπάθεια είναι όπως αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Συστήνεται ακόμη λίγη υπομονή…

Autoremarketing

Bet on Alfa