ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑγωνία αν και δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός

Αγωνία αν και δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός

Βλέποντας τον Λοΐζου να αποχωρεί υποβασταζόμενος λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Χάποελ Χάιφα, υπήρξε έντονη ανησυχία στο τεχνικό τιμ και στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ανησύχησε το γεγονός ότι, ο 19χρονος άσος δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και χρειαζόταν την στήριξη των μελών του ιατρικού επιτελείου για να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Bet on Alfa

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν πιο ευχάριστη, με τον Λοΐζου αν και με δεμένο το πόδι με πάγο να πηγαίνει χωρίς τη βοήθεια κανενός και να δίνει το χέρι στους συμπαίκτες του. Επίσης, στα αποδυτήρια έσβησε και την τούρτα για τα γενέθλια του που ήταν την Κυριακή, μάλιστα με πλατύ χαμόγελο. Ένα σκηνικό που έστειλε το μήνυμα ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά φάνηκε.

Εντούτοις ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα πρέπει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Φαίνεται να είναι χτύπημα στον αστράγαλο, αλλά πολύ περισσότερα θα μπορούν να λεχθούν αφού στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Μετά το χθεσινό φιλικό, μέσω του οποίου ο Λένον είχε την ευκαιρία να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα, με το αποτέλεσμα να μην απασχολεί ιδιαίτερα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζουν βαλίτσες για το αυριανό ταξίδι στην Πολωνία. Το σκηνικό θα μεταφερθεί στο Κιέλτσε, εκεί όπου ο Λένον θα «χτίσει» τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa