ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάντηλος: «Αυτό που είδα χθες με ικανοποίησε...ξεχώρισα Βενιζέλο και...

Κάντηλος: «Αυτό που είδα χθες με ικανοποίησε…ξεχώρισα Βενιζέλο και Ψάλτη»

Ο παλαίμαχος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Κάντηλος μίλησε σήμερα (19/07) στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Αντώνη Κατσαρό.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για το φιλικό: «Αυτό που είδα χθες στο φιλικό  με ικανοποίησε, πιστεύω πολύ στους Κύπριους νεαρούς η Ομόνοια τους χρειάζεται μας βοήθησαν πιο πριν…».

Για τα νέα αποκτήματα: «Πρέπει να τους δούμε ακόμη σε πιο δύσκολα ματς. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αν το κρίνεις τώρα να είναι λάθος. Είναι νωρίς ακόμη θα περιμένουμε, θα δούμε και τις επιλογές που θα έρθουν. Πιστεύω θα γίνουν ακόμη 2-3 προσθήκες. Αναμένουμε μια καλύτερη προσθήκη. Οι Μπρούνο και Μπάρκερ μου άρεσαν, έχουν επιθετικότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Για τους Κύπριους νεαρούς και τον Βενιζέλο: «Ο μικρός έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Κάποιοι είπαν ότι χρειαζόμαστε παίκτη σε περίπτωση που μη κακό χρειαστεί ν’ αντικατασταθεί ο Λέζιακς. Όμως ο Βενιζέλος έδειξε ότι είναι εδώ. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ψάλτης, αμυνόταν αρκετά καλά. Μου άρεσε η ομάδα, πιστεύω πάμε καλά».

Autoremarketing

Bet on Alfa