ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕξαιρετικά ελπιδοφόρα και απόλυτα χρήσιμη η απόδοση των νεαρών!

Εξαιρετικά ελπιδοφόρα και απόλυτα χρήσιμη η απόδοση των νεαρών!

Το γεγονός ότι διανύουμε περίοδο μεταγραφών και σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενίσχυση ποιοτική σε συγκεκριμένες θέσεις, μας κάνει λίγο πολύ να ξεχνάμε τα υπόλοιπα που βλέπουμε σε αυτά τα πρώτα φιλικά και την παρουσία του υφιστάμενου ρόστερ.

Bet on Alfa

Το χθεσινό φιλικό, το τρίτο για φέτος, ήρθε να επαληθεύσει αυτό που είδαμε και στα άλλα δύο. Πως η ομάδα μπορεί να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό σε ΟΛΟΥΣ όσους απαρτίζουν το ρόστερ και κυρίως στα νεαρά ταλέντα που κατά κύριο λόγο είναι γέννημα θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αρχής γενομένης από τον Ανδρέα Σάββα, που η δραστηριότητα του επιθετικά βγάζει μάτια. Επιλέγει το Man to Man με αρκετό ποδοσφαιρικό θράσος, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και γρήγορος. Δείχνει έτοιμος να μπει στη μάχη και είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα πάρει αρκετές ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα. Για τον Χάμπο τα λόγια περισσεύουν, δοκιμάστηκε σε όλες τις θέσεις στο κέντρο, ακόμη και δεκάρι και δείχνει να είναι ακόμη καλύτερος από τον περσινό καλό Χάμπο που ξέραμε. Στις πρώτες του παρουσίες ως “βαπτισμένος” αριστερός μπακ, ο Βενιζέλου έδειξε επίσης πολύ καλά στοιχεία. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος που μέχρι πέρσι τον ξέραμε ως κεντρικό αμυντικό, φαίνεται πως η επιλογή του στο αριστερό άκρο της άμυνας από το Λένον του ταιριάζει καλύτερα με καλά τρεξίματα και πίεση σε όλο το άκρο. Άλλοι δυο παίκτες που φάνηκαν να αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά είναι οι Κωνσταντίνος Χρίστου και Ανδρέας Ασημένος που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Παίρνουν χρόνο σε κάθε φιλικό και παρουσιάζουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ο Ασημένος που πέρσι αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα, είναι εμφανώς βελτιωμένος. Πολύ ελπιδοφόρα και η παρουσία του πολύ νεαρού Αλέξανδρου Καιάφα που έχει τα χαρακτηριστικά και σωματικά και τεχνικά για να πιάσει ψηλά στάνταρτ στο μέλλον. Ο Ζευκής που επέστρεψε από το δανεισμό του το παλεύει αρκετά. Χθες αγωνίστηκε για ένα 90λεπτο είχε κλεψίματα και μοίρασε μπάλες επιθετικά.

Αν σε αυτούς τους νεαρούς πρoσθέσουμε τους Νικόλα Παναγιώτου, Ανδρόνικο Κακουλλή, Ψάλτη και Ζαχαρίου που έχουν αρκετές παραστάσεις στην πρώτη ομάδα και αποτελούν την πρώτη εναλλακτική επιλογή τότε μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια για το φετινό μας ρόστερ. Σε ένα μαραθώνιο με περίπου 50 αγώνες για την ΟΜΟΝΟΙΑ και με τους πλείστους νεαρούς να είναι και διεθνείς (άρα επιπλεόν παιχνίδια), αυτοί οι ταλαντούχοι Κύπριοι παίκτες μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικές εναλλακτικές και εξίσου αξιόπιστες επιλογές σε πολλά παιχνίδια. Δεν είναι τυχαία και η επιμονή τόσο του Μπεργκ πέρσι όσο και του Λένον φέτος στο να επενδύει σε αυτούς τους νεαρούς. Έχουν να δώσουν πολλά, είναι ταλαντούχοι και έχιε και η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει πολλά από αυτούς τόσο αγωνιστικά όσο και επενδυτικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa