ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επιθυμία του Λάμκελ Ζε και η στάση της...

Η επιθυμία του Λάμκελ Ζε και η στάση της Άντβερπ

Την ώρα που ο Λαμκέλ Ζε με αναρτήσεις του δείχνει να μην κρατιέται για μετεγγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σημερινό δημοσίευμα στο Βέλγιο κάνει λόγο πως, η πρόταση της Ομόνοιας δεν ικανοποιεί την Άντβερπ, με αποτέλεσμα να μην δίνει (τουλάχιστον για την ώρα) την έγκρισή της για υλοποίηση της μετεγγραφής.

Bet on Alfa

Η ιστοσελίδα «voetbalprimeur.be» κάνει συγκεκριμένη αναφορά. «Ο Λάμκελ Ζε έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση από την Σαουδική Αραβία και έχει βάλει στόχο μετεγγραφή στην Κύπρο, στην ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Μόνο που δεν προσφέρουν ακόμη αυτό που θέλει η Άντβερπ και έτσι ο σύλλογος δεν έχει δώσει ακόμα την έγκρισή του για τη μετεγγραφή» αναφέρεται.

Και προστίθεται: «Ίσως, όμως, να μην θέλουν να περιμένουν πολύ, γιατί αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει πίσω, τότε ίσως ο Λαμκέλ Ζε να μην βρει ομάδα που να τον ικανοποιεί. Άλλωστε υπάρχει μόνο τουρκικό συμφέρον, αλλά δεν είναι καθόλου συγκεκριμένο».

Μένει να δούμε εάν η επιθυμία του ποδοσφαιριστή βάλει πίεση στην Άντβερπ και ανάψει τελικά το πράσινο φως για παραχώρησή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο «τριφύλλι» περιμένουν τις εξελίξεις. Έχουν ανοιχτή γραμμή με τον βελγικό σύλλογο και είναι σε αναμονή της απόφασής του για τον Λαμκέλ Ζε. Η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι συγκεκριμένη, βρίσκεται στην πλευρά της Άντβερπ και η μπάλα είναι στους Βέλγους.

Autoremarketing

Bet on Alfa