ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι όποιες προσθήκες θα ενσωματωθούν στην Κύπρο... και η...

Οι όποιες προσθήκες θα ενσωματωθούν στην Κύπρο… και η λογική της καθυστέρησης

Την 31η Ιουλίου η ομάδα μας επιστρέφει από την Πολωνία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αρκετοί αναμέναμε πως κάποιες μεταγραφές θα γίνονταν στο διάστημα της προετοιμασίας και πως θα ενσωματώνονταν εκεί με την υπόλοιπη ομάδα για εύλογους λόγους. Αυτό δεν έγινε, όμως σίγουρα χρόνος ενσωμάτωσης υπάρχει, φτάνει να γίνουν οι σωστές επιλογές.

Bet on Alfa

Υπάρχει γκρίνια, υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως υπάρχει λογική εξήγηση για όλα. Ο τρόπος που επιλέγει να δουλεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο κομμάτι του προγραμματισμού, σίγουρα ενισχύει την αγωνία καθώς το να μην βγαίνει τίποτα απολύτως προς τα έξω, είτε το να μην καθησυχάζεται ο κόσμος με πιο συγκεκριμένα επιχειρήματα πέραν του ότι θέλουμε 3-4 και ότι είμαστε κοντά σε δύο, δεν λειτουργεί επιθυμητά στο κομμάτι της μουρμούρας. Με τη ματιά της ποδοσφαιρικής λογικής όμως όλα έχουν εξήγηση. Το να θέλεις 3-4 παίκτες ενδεκαδάτους που να σου αλλάξουν επίπεδο, τι σημαίνει; Ότι τέτοιοι παίκτες θα έχουν και προτάσεις από άλλους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Η Κύπρος ως προορισμός δεν είναι και ο πιο ελκυστικός για τον κάθε παίκτη από το πάνω ράφι. Έτσι η διαπραγμάτευση με τέτοιους παίκτες καθώς και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν δεν είναι και το πιο εύκολο έργο. Ξεκάθαρα αυτοί οι παίκτες πρώτα θα εξετάσουν όλες τις προτάσεις και αν είναι να καταλήξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα δεν θα το κάνουν εντός μήνα Ιουλίου.

Έτσι το κρίσιμο διάστημα για τις μεταγραφές θα είναι το επόμενο δεκαήμερο. Εκεί πιστεύουμε πως πρέπει να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός και θα είναι ξεκάθαρα πλέον τα δεδομένα για τις επιλογές μας.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa