ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετά και την κλήρωση... η υπέρβαση θέλει μεταγραφική υπέβαση

Μετά και την κλήρωση… η υπέρβαση θέλει μεταγραφική υπέβαση

Η δυσκολότερη της κληρωτίδας έτυχε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Βέλγικη Γάνδη θα είναι στο δρόμο της ομάδας μας για το όνειρο του Γιουρόπα Λινγκ σε ακριβώς 10 μέρες! Η περσινή Κυπελλούχος Βελγίου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και ως εκ τούτου η ομάδα μας πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι στα δύο ματς για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Bet on Alfa

Ο Λένον έχει μεγάλη Ευρωπαική εμπειρία και γνωρίζει τα κατατόπια και τις παγίδες. Το να φοβηθείς τον αντίπαλο είναι ο χειρότερος οιωνός. Κάτι που έπαθε η περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Βελγική Άντβερμπ στον επαναληπτικό. Πλέον η ομάδα μας, με τρία χρόνια παρουσία σε Ευρωπαικά σαλόνια, έχει την εμπειρία και μπορεί να ανταπεξέλθει.

Το να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Γάνδης, θα είναι μία ποδοσφαιρική υπέρβαση. Για να φτάσουμε όμως εκεί θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα και η μεταγραφική υπέρβαση οικονομικά και ποιοτικά, για εκείνους τους δύο τουλάχιστον παίκτες κλειδιά (φορ και box to box) που μαζί με το σύνολο Λένον θα εκτινάξουν τις δυνατότητες της. Αυτοί πρέπει να είναι παίκτες έτοιμοι αγωνιστικά, που να μπορούν μέσα σε λίγες ημέρες να ενσωματωθούν άμεσα.

Autoremarketing

Bet on Alfa