ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια κάτι τέτοια βράδια...

Για κάτι τέτοια βράδια…

Ξημέρωσε η ημέρα που η ΟΜΟΝΟΙΑ φτάνει ξανά να αγωνιστεί σε playoff Ευρωπαικής διοργάνωσης. Αυτή τη φορά κόντρα στη Βελγική Γάνδη. Τα αισθήματα σήμερα είναι ανάμεικτα. Δυστυχώς η χαρά, επισκιάζεται από τα στενάχωρα συναισθήματα για τα γεγονότα με Λοίζο καθώς και από το γεγονός ότι η ομάδα προς το παρόν αγωνιστικά είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένη απο πέρσι με επιτακτική ανάγκη τουλάχιστον άλλες τέσσερις μεταγραφές.

Bet on Alfa

Είναι κρίμα πραγματικά να χαθεί ένα τέτοιο βράδυ μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Ένα τέτοιο Ευρωπαικό βράδυ στα αστέρια το οποίο ονειρευόταν για 71 χρόνια ο ΛΑΟΣ και που ευτύχησε τα τελευταία τρία χρόνια να το ζει.

ΟΧΙ μάγκες! Μην αφήσετε να γίνει κάτι τέτοιο! Θέλουμε να δείξετε τι σημαίνει να φοράς το Τριφύλλι στο στήθος. Φέρτε το διπλό απόψε στο Βέλγιο και αφήστε τα πρωτοσέλιδα να υποκλιθούν για τα κατορθώματα και όχι για τα προβλήματα της ομάδας.

Δώστε του ΛΑΟΥ χαρά, βάλτε τελεία στην κατήφεια! ΟΛΟΙ μαζί να ανεβάσουμε τη Βασίλισσα και στην Ευρώπη.

Μπορεί να υπάρχουν οι ελλείψεις στο ρόστερ, όμως υπάρχει η εμπειρία των τελευταίων χρόνων καθώς και η ποιότητα. Εμείς πιστεύουμε! Πιστέψτε το και εσείς και θα γίνει!

Με φάρο τις θυσίες ΟΛΩΝ μας όλες αυτές τις δεκατίες απαγορεύεται να πέσουμε αμαχητί! Το να είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει αγώνας μέχρι τέλους. Δε συμβιβαζόμαστε με το γεγονός ότι υπάρχουν εξασφαλισμένοι ομίλοι Κόνφερενς και αυτό δεν αποτελεί βίτσιο αλλά είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ύπαρξης. Θέλουμε να βλέπουμε μία ομάδα να μασά σίδερα στο γήπεδο και εμείς από πίσω να την σπρώχνουμε. Γιατί κάτι τέτοια βράδια σαν το αποψινό δεν μας χαρίστηκαν! Κερδήθηκαν με αίμα, ιδρώτα, θυσίες, κλάματα και πίκρες!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa