ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίτε μαζεμένες μεταγραφές αυτή τη βδομάδα είτε μεγάλο κενό...

Είτε μαζεμένες μεταγραφές αυτή τη βδομάδα είτε μεγάλο κενό στο ρόστερ…

Το κακό κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ανατράπηκε μετά το μεγάλο διπλό στο Βέλγιο. Πλέον με γεμάτες τις μηχανές η ομάδα μας οδεύει στον επαναληπτικό της Πέμπτης στο ΓΣΠ για να κάνει το μεγάλο βήμα εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ. Παρ’ όλα αυτά τα μέτωπα και οι τρύπες στον προγραμματισμό παραμένουν τεράστιες και δυστυχώς άδειασε και η κλεψύδρα του χρόνου.

Bet on Alfa

Μετά και το σήριαλ με Λοίζο και με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παραμονής του, συνεπάγεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να γεμίσει επιπλέον 4 θέσεις βασικών μονάδων! Σέντερ φορ, δεξί εξτρέμ, box to box, αριστερό μπακ τουλάχιστον. Η μεταγραφική τελειώνει σε μία βδομάδα, το πρωτάθλημα αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο και πλέον υπάρχει  κίνδυνος πως αν δεν γίνουν οι μεταγραφές αυτή τη βδομάδα μαζικά τότε θα μείνει μία μεγάλη τρύπα στο ρόστερ δυσαναπλήρωτη.

Το δεδομένο των ομίλων Ευρωπαικής Διοργάνωσης σε συνδυασμό με το πρωτάθλημα κάνουν το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας εξαιρετικά δύσκολο και χρειάζεται να υπάρχουν σχεδόν δύο ενδεκάδες. Με τα σημερινά δεδομένα, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Όλοι οι ανταγωνιστές μας στο πρωτάθλημα είναι ενισχυμένοι και οι όποιες απώλειες βαθμών μπορεί να μην έχουν επιστροφή. Το πρωτάθλημα που ξεκινά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Λόγω της Ευρωπαικής κατάταξης της Κύπρου της περασμένης σεζόν, δυστυχώς μειώνονται και οι ομάδες που εξασφαλίζουν Ευρωπαικά εισιτήρια και έτσι ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος. Μόνο με κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μπορεί μια ομάδα να νιώθει Ευρωπαικά εξασφαλισμένη. Το να έρθει όμως το πρωτάθλημα, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και χρειάζεται αγωνιστική συνέπεια και συνέχεια, κάτι που με κενό ρόστερ δεν γίνεται εκ των πραγμάτων.

Autoremarketing

Bet on Alfa