ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα μωρά... μεγάλωσαν και μαζί τους μεγαλώνει και η...

Τα μωρά… μεγάλωσαν και μαζί τους μεγαλώνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το ψεσινό αποτέλεσμα και η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τέτοιο τρόπο κόντρα στη Γάνδη λένε πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ του σήμερα.

Bet on Alfa

Αυτό που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στους διπλούς αγώνες με Γάνδη, δεν αποτελεί ποδοσφαιρικό θαύμα ή άθλο όπως θα λέγαμε σε προηγούμενα χρόνια. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι το αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας όλων αυτών των χρόνων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ωρίμασε, μεγάλωσε και ναι μπορεί πλέον να σταθεί στα ίσα μπροστά σε μεγάλους Ευρωπαικούς Συλλόγους.

Αν ακόμα ψάχνουμε αποδείξεις για το πιο πάνω ας κοιτάξουμε λίγο την πιο πάνω φωτογραφία. Τέσσερα συνολικά γκολ κόντρα στη Γάνδη! Δύο ο Χάμπος, ένα ο Ανδρόνικος και το τέταρτο μαεστρική ασσίστ του Ανδρόνικου στο Μπάρκερ. Μαζί τους, βράχος πίσω και ο Νικόλας Παναγιώτου που μπορεί να μην είναι παιδί της ακαδημίας αλλά ήρθε μικρός στην ΟΜΟΝΟΙΑ και παλεύει εδώ και 4 χρόνια για να γίνει αυτός που είδαμε ψες! Ένας απροσπέραστος αμυντικός! Τα μωρά τα δικά μας λοιπόν τα άβγαλτα… μεγάλωσαν, είναι πλέον παίκτες με ποδοσφαιρικό θράσος, σχεδόν ολοκληρωμένοι, με τσαμπουκκά, θέληση, ταλέντο, μα κυρίως δουλευτές. Αυτά τα παιδιά καλέστηκαν μέσα σε τέτοιο κλίμα αμφισβήτησης, μετά το ναυάγιο σε μεταγραφές που υπολογίζονταν σε αυτές τις θέσεις, να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης και να τραβήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά σε μία τέτοια πρόκριση. Αυτό λέει πολλά! Μεγάλωσαν αυτοί και μαζί τους μεγαλώνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ!

“Αυτή η ομάδα είναι επιπέδου Γιουρόπα Λιγκ και εμείς είμαστε ομάδα για το Κόνφερενς” δήλωσε ψες ο προπονητής της Γάνδης Χέιν… αποδεχόμενος την συνολική ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μίας Γάνδης πέραν των 35 εκ μπάτζετ!!!

Δεν υποτιμούμε την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθώς για αυτούς η ποιότητα είναι δεδομένη! Οφείλουμε όμως να σταθούμε στους τρεις Κύπριους που στις διπλές αναμετρήσεις με Γάνδη μας άφησαν άφωνους και που αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για το που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα.

Μπορεί ο Λένον ψες να ακούστηκε αστείος όταν είπε πως θέλει Σέξι όμιλο με τους πιο δύσκολους! Είμαστε βέβαιοι πως με αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του στην Ευρώπη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος και ότι βγει!

Autoremarketing

Bet on Alfa