ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛένον:"Κάνουν πολύ φασαρία οι οπαδοί μας"

Λένον:”Κάνουν πολύ φασαρία οι οπαδοί μας”

Ήταν που ήταν περιζήτητος ο Νιλ Λένον από τα βρετανικά ΜΜΕ η κλήρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έκανε τον Ιρλανδό τεχνικό των πρασίνων ακόμα πιο δημοφιλή στην Αγγλία. Ο 51χρονος προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει την πρόκριση επί της Γάνδης, την απόφασή του να έρθει στην Κύπρο, τις συνθήκες που συνάντησε στο νησί και φυσικά τους αγώνες με τη Γιουνάιτεντ.

Bet on Alfa

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

Για τα ματς με τη Γάνδη: «Ήταν ένα πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα για τον σύλλογο. Η Γάνδη στον προηγούμενο γύρο ήταν η πιο δύσκολη ομάδα για να κληρωθούμε. Χειριστήκαμε πολύ καλά τα παιχνίδια. Ήμασταν εξαιρετικοί και στο Βέλγιο. Είχαν μερικές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά την Πέμπτη το βράδυ κλείσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για την απόφαση να έρθει στην Ομόνοια, πώς τον έπεισαν: «Ο Παπασταύρου ήταν ευθύς στο τηλέφωνο, είναι καταπληκτικά εδώ, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το βρετανικό ποδόσφαιρο εδώ. Πήγαμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ τη Δευτέρα το βράδυ και ο χώρος ήταν γεμάτος με οπαδούς της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Υπάρχουν μερικά μπαρ όπου υπάρχουν οπαδοί της Τότεναμ παντού, όπως και της Τσέλσι».

Για το πώς συμπεριφέρονται οι οπαδοί της Ομόνοιας στους αγώνες, είπε: «Κάνουν πολύ θόρυβο οι οπαδοί μας, θα έχουν φωτοβολίδες και τα σχετικά, αλλά κυρίως συμπεριφέρονται καλά, οπότε πιστεύω ότι όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την εμπειρία».

Πώς περιμένει τη Γιουνάιτεντ στη συνέχεια της σεζόν και που αποδίδει το κακό ξεκίνημα: «Είναι ένα πραγματικό αίνιγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από έξω κοιτάζοντας μέσα, πιστεύεις ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά στα αποδυτήρια και ο Τεν Χαχ έχει κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές, οι οποίες έπιασαν τόπο εναντίον της Λίβερπουλ. Ξέρω ότι έχουν ασκήσει πολλή κριτική και δικαίως, αλλά μπορείτε να δείτε την ποιότητα που έχουν».

Για το πώς είναι η ζωή στην Κύπρο και τις συνθήκες που συνάντησε: «Μου αρέσει, πάντα ήθελα να δουλεύω στον ήλιο, αλλά εδώ η κατάσταση είναι ακραία, πρέπει να προπονούμαστε το βράδυ γιατί είναι τόσο ζέστη. Τα γήπεδα είναι υπέροχα, σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και βελτιώνεται», κατέληξε.

Autoremarketing

Bet on Alfa