ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό αυτούς τους αδικαιολόγητους χαμένους βαθμούς... μα το χειρότερο...

Από αυτούς τους αδικαιολόγητους χαμένους βαθμούς… μα το χειρότερο είναι ο τρόπος της ήττας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απώλεσαι τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο Παφιακό κόντρα στο νεοφώτιστο Ακρίτα Χλώρακας που καταφέραμε να τον κάνουμε να φαίνεται ομαδάρα με τα δικά μας χάλια τα ψεσινά. Το πάθαμε και πέρσι και πρόπερσι, το παθαίνουμε και φέτος… Μετά από τεράστιες Ευρωπαικές επιτυχίες δεν προσαρμοζόμαστε στην έναρξη του Πρωταθλήματος, πετάμε βαθμούς σε ομάδες που στην πορεία μπορεί να μην πάρουν ούτε μία νίκη ξανά και τρέχουμε στο δεύτερο γύρο να καλύψουμε έδαφος που δεν καλύπτεται. Αν την πρώτη χρονιά ήταν κάτι καινούργιο, αν τη δεύτερη χρονιά μπορούσαμε να το δικαιολογήσουμε, φέτος δεν συγχωρείται.

Bet on Alfa

Δεν είναι μόνο η ήττα. Είναι η συνολική παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ματς. Αδιαφορία αγωνιστική, χωρίς αρχή μέση και τέλος, δώσαμε 60% κατοχή στον Ακρίτα. Ακόμη και να δεχθούμε ότι τέτοιο γκολ δέχεται μια ομάδα κάθε 1000 χρόνια εντούτοις αντίδραση;;;; ΜΗΔΕΝ. Έλειπε ο Λένον από τον πάγκο και καταλαβαίνουμε πως παίζει και αυτό το ρόλο του, όμως η αντίδραση του τεχνικού επιτελείου για να αλλάξει η κακή εικόνα της ομάδας, κρίνεται εξίσου τραγική. Βγαίνει Κακουλλής αναγκαστική και στη θέση του περνάει ο Ζαχαρίου αλλάζοντας και όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή μαζί του. Είναι εκτός πλάνων ο Μάταβζ;;; Και αν είναι τότε γιατί μπήκε το τελευταίο τέταρτο του αγώνα και δεν μπήκε στην αρχή; 60 λεπτά παίζαμε χωρίς επιθετικό, με ένα ανέτοιμο Μπεζούς που δεν πατούσε περιοχή και έναν Μπάρκερ που ενώ προσπαθούσε ήταν τόσο προβλέψιμος χωρίς καμία βοήθεια. Η ευθύνη είναι συνολική. Κανένας από όσους αγωνίστηκαν δεν έδειξε να το θέλει. Πολύ σωστός ο Πάρκερ που είπε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν μπήκαμε πεινασμένοι.

Δεν έφτανε η ήττα, δεχθήκαμε και δύο κόκκινες, μία αδικαιολόγητη από τον Κουμή και μία σωστή, με τον Κασσάμα ενώ έκανε ντεμπούτο τώρα θα εκτίσει ποινή και το Νικόλα Παναγιώτου επίσης να απουσιάζει για τουλάχιστον 2 παιχνίδια. Επιπρόσθετα είναι και η αγωνία για το μέγεθος του μυικού τραυματισμού του Κακουλλή… Ευχόμαστε να μην λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν, το Σάββατο έρχεται μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα βουνό να ανέβει για να παρουσιαστεί έτοιμη να πάρει ΜΟΝΟ τη ΝΙΚΗ!

Autoremarketing

Bet on Alfa