ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα βάλει το καλό της "κοστούμι"; Το υποσχέθηκε ο...

Θα βάλει το καλό της “κοστούμι”; Το υποσχέθηκε ο Λένον!

Δεύτερη αγωνιστική με ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα στο ΓΣΠ στις 20:00. Η ομάδα μας μετά την κακή έναρξη και την ήττα κόντρα στον Ακρίτα ψάχνει για αντίδραση κόντρα στην πολύ καλή ΑΕΚ. Όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα και με αρκετές ομάδες να είναι πολύ καλά ενισχυμένες και έτοιμες αγωνιστικά, δεν μας παίρνει σε εντός έδρας ντέρμπι ειδικά να διώχνουμε βαθμούς. Θα πρέπει το χαστούκι της πρώτης αγωνιστικής να είναι εκείνο που θα ξυπνήσει την ομάδα και να δείξει τις δυνατότητες της στο γήπεδο.

Bet on Alfa

Ο Λένον υποσχέθηκε σήμερα στο ΛΑΟ πως θα δει μία άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ και ανυπομονούμε γι αυτό! Ο μεταγραφικός σχεδιασμός εκτός απροόπτου τελείωσε με τα καλά και τα κακά του, τώρα σειρά παίρνει η διαχείριση. Η ομάδα μας πρέπει σε όλους τους αγώνες να είναι σοβαρή και πιστή στο πλάνο του προπονητή.

Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι αδιαπραγμάτευτος! Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα, γι αυτό θέλουμε και τους παίκτες να αποδείξουν ότι μόνο τυχαίος δεν ήταν ο άθλος των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ότι αυτή η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή της βαθολογίας!

Autoremarketing

Bet on Alfa