ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπροετοίμαστη και με αμυντικές αδυναμίες

Απροετοίμαστη και με αμυντικές αδυναμίες

Είναι η αλήθεια ότι, αλλιώς περιμέναμε το παιχνίδι με τη Σέριφ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και αλλιώς εξελίχθηκε. Η ήττα με 0-3 είναι πολύ βαριά από μια ομάδα που έδειξε επιθετικές αρετές λόγω της ταχύτητας των ποδοσφαιριστών της. Αλλά ως εκεί. Απ’ εκεί και πέρα, όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο είναι ευθύνη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Απροετοίμαστη και με αμυντικές αδυναμίες, τόσο ως αμυντική γραμμή όσο και ως συμπεριφορά όλης της ομάδας. Δεν μπορεί μια ομάδα επιπέδου ομίλων Γιουρόπα Λιγκ να δέχεται γκολ από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα και μόλις σε μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα. Ή δεν μπορεί στην ανάλυση που έγινε για τον αντίπαλο, να μην διαπιστώνεις ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή στην κόντρα και γενικώς έχει γρήγορους επιθετικούς.

Η ευθύνη αναλογεί και στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές. Κρίμα, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε επειδή παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Έχασε από έναν αντίπαλο που δεν αποτελεί φόβητρο. Έδωσε δικαιώματα και το πλήρωσε. Το χθεσινό παιχνίδι αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, ενώ έχει να μάθει πολλά η ΟΜΟΝΟΙΑ από την εμφάνισή της και γενικώς με τον τρόπο που το προσέγγισε.

Δεν υπάρχει χρόνος για κλάμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα, να κοιτάξει μπροστά, αφού την Κυριακή δίνει ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Υπάρχει αναμονή για την κατάσταση του Φαμπιάνο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να πάει στο Τσίρειο αποφασισμένη, να φορέσει το καλό της κοστούμι και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αφού όπως έχει τονιστεί πολλάκις κυρίως από τον προπονητή, «προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα».

Autoremarketing

Bet on Alfa