ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου:"Όλα αυτά δεν είναι τυχαία"

Άποψη Φιλάθλου:”Όλα αυτά δεν είναι τυχαία”

Τελευταία άρχισαν κάποιοι να καλλιεργούν προς τα έξω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Κόσμος της άλλαξε και πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το ποδοσφαιρικό τμήμα έγινε εταιρεία. Μας είπαν για τιμές ακριβές, πως δεν σέβεται ο ιδιοκτήτης τον κόσμο της ομάδας.Μας ειπαν επίσης πως λόγω της εταιρείας πλέον έχασε την σχέση ο κόσμος με την ιστορία και τα ιδανικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πως έχουμε και ρατσιστές στον κόσμο μας και γιαυτό ευθείνετε το γεγονός πως η εταιρεία δεν κάνει κινήσεις για να διατηρήσει τις αρχές που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Όλα αυτά γράφονται τυχαία σε χρονικό σημείο που η ομάδα αγωνιστικά δεν πάει καλά.Όχι όλα αυτά δεν είναι τυχαία! Μας είπαν μάλιστα πως διαφωνούν με την Θύρα 9 για την δημιουργία άλλης ομάδας όμως για να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους πάνε και τους βλέπουν για να νιώθουν πως βρίσκονται ανάμεσα σε συντρόφους, δηλαδή αν έρθει σε παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως θα νιώθει δηλαδή;

Απάντηση έχω για όλα:

1) Τιμές: Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να βοηθήσει τον κόσμο της και σκεπτόμενη το συμφέρον και του κόσμου αλλά και της ομάδας έκανε κάτι πρωτοποριακό για τα Κυπριακά Ποδοσφαιρικά δεδομένα. Εισήγαγε την κάρτα Privilege! Αυτό είναι μια κατάκτηση για τον Λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γιατί δίνει στον κόσμο πολύ καλές τιμές σε εισητήρια, σημαντική έκπτωση σε μπουτίκ και προϊόντα της ομάδας και άλλα πλεονεκτήματα που θα ανακοινωθούν αργότερα όπως εκπτώσεις σε διάφορα εστιατόρια καταστήματα κτλ.

Μέσω αυτής της κάρτας εγώ προσωπικά αγόρασα €120 πακέτο και για τα 3 ευρωπαϊκά παιχνίδια.Την μεγάλη και πιο τακτική μάζα του κόσμου η διοίκηση την ικανοποίησε.(9000 season Ticket και 12000 privilege) Χωρίς να μειώνω τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας που για διάφορους λόγους δεν έρχεται συχνά γήπεδο, δεν κάνει ποτέ season ticket και έρχετε επιλεκτικά σε μερικά παιχνίδια ναι θα πληρώσει περισσότερα να δει την Μαντσεστερ και την Sociedad. Συμφωνούμε πως για οικογένειες ίσως να έπρεπε να γίνει ένα πακέτο σε πιο καλή τιμή ανάλογα με τις κερκίδες.

Όμως είναι αυτή η ομάδα που στην 1η ευρωπαϊκή χρονιά έπαιξε τα ευρωπαικά παιχνίδια ήταν κεκλυσμένων των θυρών λόγω πανδημίας, την 2η χρονιά σε ομίλους έδωσε πίσω στους κατόχους διαρκείας που δεν πήραν τα λεφτά τους δωρεάν την είσοδο και στα 3 παιχνίδια των ομίλων.Φέτος ήταν και είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείε την καλή έννοια τα εισητήρια. Είναι η ίδια διοίκηση που έδωσε την ευκαιρία με Γάνδη με €11-€12 να πάμε γήπεδο.

2) ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΟΣΜΟΥ

Είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που παίρνει σε όλες τις κερκίδες σημαίες του Che και της Παλαιστίνης. Είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που με πανό καταδικάζει πραξικόπημα και εκείνους που μας πρόδωσαν, ειναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μόλις είδαν πως άπλωσε κάποιος επιτήδειος σημαία της Αμερικής την κατέβασαν αμέσως και απο τότε στο σημείο εκείνο μπαίνει το πανό Hasta La Victoria Siempre. Όμως κάποιοι που δεν ήταν καν γήπεδο με Sherif ούτε λίγο ούτε πολύ έβαλαν τον κόσμο της ομάδας στο ίδιο καζάνι με κάποιους που είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού που ίσως έκαναν ρατσιστική επίθεση στον Ιγιάγη. Πράγμα που αν έγινε εστω και αν προκλήθηκε με πρόστυχο τρόπο ο κόσμος από τον συγκεκριμένο, είναι καταδικαστέο και είναι ξένο προς την ιδέα της ομάδας. Όμως επειδή κάποιοι μας λένε πως αυτή η συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα της αποκοπής της εταιρείας από τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχρονικά Λοιπόν έχουμε και λέμε.Φιλοξενεία σε δεκάδες παιχνίδια σε box του ΓΣΠ παιδιών που είναι πολιτικοί πρόσφυγες, μάλιστα προσφυγόπουλα συνόδευσαν και τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο.Πολλές φορές η Διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές πήγαν στα κέντρα φιλοξενείας προσφύγων να δώσουν δώρα και ρουχισμό και να παίξουν ποδόσφαιρο οι παίκτες μαζί με τους πρόσφυγες και αιτητές πολιτικού ασύλου.Επίσης πολλές φορές αυτή η διοίκηση με σποτάκια και με τους ποδοσφαιριστές σε συναντήσεις με πρόσφυγες και με αναρτήσεις έδωσε το μήνυμα της ισότητας και της διαφορετικότητας ενάντια στον ρατσισμό ίσως περισσότερες φορές από πριν το 2018.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τίμησε τους γονείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη μας στα 16 του χρόνια θύμα εκφοβισμού και σε συγκεκριμένο παιχνίδι με πανό των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο αλλά και με καμπάνια στα social media με διάφορα μηνύματα και σποτάκια ενάντια στο bulling και στον εκφοβισμό και πως όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι ίσοι. Όλα αυτά μόνο από την Διοίκηση αυτής της ομάδας είδαμε. Επίσης αυτή η διοίκηση δίνει εισφορές και δωρεές σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και στήριξη σε άτομα με αναπηρία.

3) Συμπέρασμα και Συμβιβασμός:

Επειδή φαίνεται κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν αμφιβολίες στον κόσμο αν πήραμε την σωστή απόφαση το 2018 η απάντηση είναι στα πιο κάτω γεγονότα:
είναι το σπάσιμο του Παγκύπριου ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας από το 2010 με κοντά στις 9000 να έχουν θέση στο ΓΣΠ.
Η απόδειξη είναι ο παλμός και η έκρηξη του κόσμου στην είσοδο για πρώτη φορά σε ομίλους, στους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος, στις 30 χιλιάδες της φιέστας, στην εκπληκτική κερκίδα με Αελ, Ανορθωση και Εθνικό στο θεσμό του Κυπέλλου, στο ηφαίστειο με την Γάνδη, στους 1700 που έκαναν πάρτυ στην Ελβετία με την Βασιλεία και στους σχεδόν 4000 που θα κατακλύσουν φέτος το Μάντσεστερ.
Η απάντηση βρίσκεται στην οργάνωση των ακαδημιών μας και στην κουλτούρα που πλέον εισήγαγε η ΟΜΟΝΟΙΑ για αξιοποίηση των δικών μας παιδιών και γενικότερα η ανάπτυξη και στήριξη στο Κύπριο Ποδοσφαιριστή.
Το 2018 κάναμε έναν συμβιβασμό κάποιοι μπορεί να τον θεωρήσουν και οδυνηρό συμβιβασμό σαν την μοναδική εφικτή λύση η ΟΜΟΝΟΙΑ να ορθοποδήσει, να λύσει ένα μεγάλο μέρος του χρέους της αλλά και την ίδια ώρα να φύγει από την μιζέρια και τα πέτρινα χρόνια στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε επιτέλους να νιώσει και αυτός ο υπέροχος κόσμος χαρές.Φέτος με οικονομική άνεση και αξιόλογο ρόστερ και η είσοδος στην 6αδα πάλι θα θέλει να φτύσεις αίμα.Πως θα μπορούσαμε να σταθούμε ανταγωνιστικά και ποιον θα ανταγωνιζόμασταν αν δεν παίρναμε την απόφαση το 2018;Τι μέλλον θα είχαμε όταν το χρέος 20 εκατομυρίων θα παρέμενε στο σωματείο;Αν η λύση ήταν να κλείσω και να ξεκινούσα από την αρχή η απλά να ζω για να υπάρχω και να αλλοιωθεί οριστικά το DNA μου από μεγάλη ομάδα σε μικρομεσαία με άλλες πραγματικότητες τότε ναί νιώθω πως το 2018 σε εκείνο τον συμβιβασμό πήρα την σωστή απόφαση.

Y.Γ:

Κατεστημένο:
Την ΟΜΟΝΟΙΑ είτε σαν ποδοσφαιρική εταιρεία είτε σαν σωματείο πάλι το κατεστημένο την πολεμά. Τρανό παράδειγμα οι σοβαρές καταγγελίες και καταθέσεις περί κυκλώματος στο ποδόσφαιρο μας από τον πρόεδρο μας Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος δεν φοβήθηκε να τα βάλει μαζί τους, είτε αυτοί λέγονται ΚΟΠ, διαιτησία, Καραβίδας, τα γεράκια του ΓΣΠ που χρόνια έπιναν το αίμα μας.

Α.Σ (Περήφανο Μέλος ΑΣΟΛ)

Autoremarketing

Bet on Alfa