ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτό το μέταλλο της μεγάλης ομάδας

Αυτό το μέταλλο της μεγάλης ομάδας

Έχει τον χαρακτήρα και το μέταλλο της μεγάλης ομάδας η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν θέμα χρόνου να πάρει μπρος. Η εμφάνιση απέναντι στην Ένωση ήταν πειστική, δείγμα των δυνατοτήτων της. Απομένει να έχει διάρκεια και σταθερότητα. Βεβαίως, το γεγονός ότι παίζει και στην Ευρώπη, είτε το θέλουμε είτε όχι ως ένα βαθμό επηρεάζει.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε δυναμικά και το μόνο που βλέπει είναι μπροστά, την κορυφή. Αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος και θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους. Οι δυνατότητες υπάρχουν. Διαθέτει ένα καλό και γεμάτο ρόστερ, όσο κι αν κατά καιρούς έγινε κριτική για τον αργοπορημένο σχεδιασμό.

Η διακοπή προσφέρεται για ανάσες, όσοι θα τις πάρουν αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει πολλούς διεθνείς, δουλειά και βελτίωση σε τομείς που κρίνεται απαραίτητο και παράλληλα ετοιμότητα ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις. Ο τελευταίος ήταν ο Χούπερ, που πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι.

Η εμφαντική παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε συνδυασμό με την ευρεία νίκη, θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς και κυρίως στη ψυχολογία. Η προετοιμασία το επόμενο διάστημα θα γίνει σε κλίμα ηρεμίας και ευφορίας. Ο Λένον θα θελήσει να ετοιμάσει την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει δύο συνεχόμενους αγώνες εκτός έδρας, με Δόξα και ΑΕΛ. Ενδιάμεσα θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό που έχουν να κάνουν τώρα οι ποδοσφαιριστές είναι να πάρουν ανάσες, να χαλαρώσουν από την πίεση των συνεχόμενων αγώνων και να δουλέψουν για τη συνέχεια. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Υπάρχει μπόλικος δρόμος και μέσα από συνεχή δουλειά και προσπάθεια θα επιτευχθούν οι στόχοι.

Autoremarketing

Bet on Alfa