ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗMατ:" Ένα πράγμα θα πω: Χαραλάμπους...what a player"

Mατ:” Ένα πράγμα θα πω: Χαραλάμπους…what a player”

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, επιστρέφει στο NoChoftes podcast παρέα με τον Στελ σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Συζητούν για την Ομόνοια του Λένον, εκμυστηρεύτηκε πληροφορίες για πιθανή επιστροφή του στην Ομόνοια το 2021 και την κουβέντα που είχε με τον Μπεργκ. Κάνει μια σύγκριση στις μεθόδους προπονήσεων μεταξύ Μπεργκ και Λένον.

Bet on Alfa

Μιλά με τα καλύτερα λόγια για τα νεαρά ταλέντα της ομάδας Χαραλάμπους, Λοϊζου ,Κακουλή, και Τζιωνη. Εξηγεί την λογική πίσω από την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία.

Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον ΟΣΦΠ και ότι πιστεύει ότι θα ανατρέψει την κακή εικόνα που έχει στο ξεκίνημα, επίσης απάντησε και σε πολλά μυνήματα φίλων της εκπομπής.

Για την αποχώρηση του από την Ομόνοια: «Όταν αποχώρησα ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, πίστευα ότι ήταν σωστό να πάω στην Αυστραλία τότε. Θέλαμε να πάμε για να ζήσουμε μόνιμα όμως με τον κορωνοϊό άλλαξαν όλα. Ένιωθα όταν έφυγα από την Ομόνοια ότι άφησα την ομάδα εκεί που έπρεπε να είναι. Αν έφυγα πολύ νωρίς; Ναι, ίσως έπρεπε να μείνω ακόμη 1-2 χρόνια, όμως δεν μετανιώνω για την εμπειρία της Αυστραλίας. Είχα 4 φανταστικά χρόνια με την Ομόνοια και θα τα θυμάμαι για πάντα με περηφάνια».

Για την προσπάθεια του να επιστρέψει και τη συνομιλία με Μπεργκ: «Όταν πήγα στην Αυστραλία αντιλήφθηκα νωρίς, όχι ότι έκανα λάθος, αλλά ήταν μια περίεργη κατάσταση με τα λοκντάουν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Οπότε μίλησα με τον Μπεργκ και τον ρώτησα αν υπήρχε κάποιος τρόπος να επιστρέψω στην Ομόνοια. Το συζητήσαμε όμως εκείνη την εποχή υπήρχε πληρότητα στην επιθετική γραμμή και ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η κίνηση. Έτσι ήταν τα πράγματα και δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος τρόπος για να επιστρέψω».

Για Λένον: «Ήταν έκπληξη για μένα που έφυγε ο Μπεργκ, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όμως κάποιες φορές χρειάζεται η αλλαγή. Για τον Λένον ναι ήμουν κάπως έκπληκτος όμως πλέον βλέπουμε αρκετούς προπονητές να κάνουν αυτό το βήμα στην καριέρα τους σε μια χώρα όπως η Κύπρος. Του εύχομαι τα καλύτερα, έχω δει πως κινείται στον πάγκο, είναι τέλειος για τον κόσμο αλλά και για τους παίκτες και από ότι ακούω είναι πολύ σκληρός με τους παίκτες, με την καλή έννοια. Αν μπορεί να φέρει αυτή την ένταση σε καθημερινό επίπεδο, όπως έκανε και ο Μπεργκ, τότε θα οδηγήσει την ομάδα σε καλά μονοπάτια».

Για τον Μπεργκ: «Κανείς δεν πρέπει, ποτέ μα ποτέ, να ξεχάσει τι έκανε ο Μπεργκ για την Ομόνοια. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους έκανε φανταστική δουλειά. Δύο χρόνια, δύο τίτλους. Η τρίτη χρονιά δεν ήταν καλή όμως συμβαίνει. Δεν μπορείς να τον κατηγορείς. Κέρδισε τίτλους, πήγε στους ομίλους. Έφυγε όμως και δεν μπορείς να ξέρεις εάν θα έφερνε τα πάνω-κάτω. Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πολύ και του στέλνω συχνά μηνύματα».

Για την εμφάνιση της Ομόνοιας με ΕΝΠ: «Πολύ ωραία όλα τα γκολ. Ο καινούριος από την ΑΕΚ (Ανσαριφάρντ) σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ όμως μου άρεσε περισσότερο το 4ο. Έδειξαν φρέσκιοι, αυτός ο εξτρέμ μου άρεσε πολύ, πάει συνεχώς πάνω-κάτω. Ένα πράγμα θέλω να πω: Χαραλάμπους. Εξελίσσεται φοβερό παίκτη. Πάντα πίστευα ότι είχε κάτι ξεχωριστό, και του το έλεγα. Είναι ένας τοπ παίκτης. Όταν αρχίσεις να έχεις αυτή τη νοοτροπία ότι είσαι μεγάλος παίκτης, ή ότι μπορείς να γίνεις τοπ παίκτης τότε όλα γίνονται. Ο Λοΐζου θα τα καταφέρει πιστεύω, είναι φανταστικός παίκτης και τα πάει εξαιρετικά όμως εγώ πιστεύω πολύ στον Χαραλάμπους. Θα πάει μακριά, αυτή είναι η άποψη μου. Θα γίνει τοπ-τοπ παίκτης.

Για τα όσα έγιναν με Λοΐζου: «Είναι ακόμη παιδί και έχει τεράστια πίεση. Άστον να παίξει, να μάθει και όσο παίζει θα γίνεται καλύτερος. Επίσης ο Κάκου κάνει φοβερή δουλειά. Η εργατικότητα του είναι κορυφή, έχει δυναμώσει και σκοράρει περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος για αυτόν».

Για Τζιωνή: «Είναι ένας από τους λίγους παίκτες που είδα να εργάζονται τόσο σκληρά. Κάθε μέρα ερχόταν πιο νώρις, ενώ είναι και πολύ καλό παιδί. Ποτέ δεν αντιμίλησε, ποτέ δεν είπε ‘μαλακίες’ αν θες να το πω στα ελληνικά. Είχε αυτό το όραμα να πάει στο εξωτερικό και το κατάφερε. Του είχα στείλει μήνυμα όταν πήγε στο MLS και του είπα να μην το δει απλά σαν ένα μεγάλο βήμα αλλά να δουλέψει για να πάει ακόμη πιο ψηλά.»

Autoremarketing

Bet on Alfa