ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπαιτείται ισορροπία σε όλους τους τομείς

Απαιτείται ισορροπία σε όλους τους τομείς

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την εμφάνιση και την επιβλητική νίκη επί της Ένωσης, έστειλε το μήνυμα πως είναι εδώ! Σαφώς και δεν θα μπορούσε να μείνει επηρεασμένη από τις ήττες που προηγήθηκαν, αλλά κοίταξε μπροστά και έδειξε πως είναι πανέτοιμη και ικανή να διεκδικήσει τους στόχους της.

Bet on Alfa

Η δυναμική επιστροφή, όπως ήταν αναμενόμενο, σκόρπισε χαμόγελα και παράλληλα επιβεβαίωσε τις φετινές δυνατότητές της. Έπαιξε ορθόδοξα, μ’ ένα σύστημα που της πάει και το είπε και ο προπονητής, εξηγώντας γιατί το διαφοροποίησε προηγουμένως, ξεδιπλώνοντας τις αρετές της στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, το ζητούμενο και σ’ αυτό θα δουλέψει ο Λένον, είναι όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συνέχεια στις επιτυχίες. Επιβάλλεται να είναι συνεπής στις καλές εμφανίσεις, να έχει διάρκεια και συνέχεια στην απόδοσή της. Μ’ ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, θα αποκτήσει δυναμική και όταν πάρει φόρα θα μοιάζει με ασταμάτητη.

Τίποτα δεν πέτυχε με ένα ευρύ σκορ, όπως και τίποτα δεν έχασε επειδή ηττήθηκε από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, σ’ ένα ντέρμπι. Οπόταν θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα συναισθήματα, αλλά και σε όλους τος τομείς. Ούτε να ισοπεδώνονται τα πάντα μ’ ένα αρνητικό αποτέλεσμα, ούτε να επικρατεί άκρατος ενθουσιασμό με μια νίκη. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος που τερματίζεται τον Μάιο και όχι τον Σεπτέμβριο.

Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα γίνονται εν απουσία πολλών διεθνών. Ο Λένον θα δουλέψει με όσους βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος», αναμένοντας υπομονετικά την επάνοδο όλων περί τα μέσα και μετά της επόμενης εβδομάδας, για να ετοιμάσει το πλάνο του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα.

Autoremarketing

Bet on Alfa