ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε και μπορούμε!

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε και μπορούμε!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα. Θα είναι αρχή μιας σειράς από συνεχόμενους και δύσκολους αγώνες. Όμως, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε και μπορούμε! Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και του κόσμου, που μαζί σαν μια γροθιά θα δώσουν τις μάχες.

Bet on Alfa

Σαφώς το να παίζεις κάθε 3 ή 4 ημέρες είναι αρκετά επίπονο, όμως αυτό είναι το πρόγραμμα, αυτά έχει η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους ευρωπαϊκούς διοργάνωσης και θα πρέπει να ανταπεξέλθει. Υπάρχει μεγάλο ρόστερ και ο Λένον θα το διαχειριστεί με τρόπο ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάρει νίκες και να διεκδικήσει τους στόχους της.

Για το αυριανό παιχνίδι στην Περιστερώνα, υπολογίζονται και οι Φαμπιάνο, Κασάμα, Γιούστε. Ο Ισπανός στόπερ απ’ ότι φαίνεται θα αποφύγει το χειρουργείο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Αυξημένες, λοιπόν, οι επιλογές για τον Λένον, ο οποίος θα καταλήξει στην ενδεκάδα, έχοντας κατά νου και το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Autoremarketing

Bet on Alfa