ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα το γυρίσει σε 3-5-2;

Θα το γυρίσει σε 3-5-2;

Σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα με τη Δόξα, ο Λένον είπε πως οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο τρίποντο κόντρα στη Δόξα και το παιχνίδι με Μάντσεστερ θα το πάρει πάνω του… Η δήλωση αυτή από μόνη της λέει πολλά. Όσο αστείο και να ακούγεται, υπάρχει η πίστη πρώτα από τον προπονητή και έπειτα από τους παίκτες που θα καλεστούν να αγωνιστούν, ότι θα επιδιώξυμε βαθμολογικό κέρδος κόντρα στη Μάντσεστερ. Η ελπίδα γεννιέται από την πίστη και είμαστε βέβαιοι πως υπάρχει η πίστη σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άλλωστε οι στιγμές είναι μοναδικές, ιστορικές και μας αξίζει να τις ζήσουμε στο έπακρο.

Bet on Alfa

Ο Λένον πριν λίγο καιρό είχε πει ξεκάθαρα πως στην Ευρώπη θα παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια 3-5-2. Υπάρχει βεβαίως η λογική εξήγηση για αυτό κόντρα σε τέτοια μεγαθήρια, υπάρχει όμως και ένα μεγάλο ΑΛΛΑ! Αυτό έχει να κάνει με την αφομοίωση του 4-2-3-1 πλέον από την ομάδα αλλά και με τις διαθέσιμες μονάδες αυτή τη στιγμή για να υποστηριχθεί σωστά το 3-5-2. Τα δύο τελευταία θα μετρήσουν στη ζυγαριά του Λένον για να επιλέξει το ιδανικό σχήμα και πρόσωπα την Πέμπτη.

Η άποψη μας είναι πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο και πως ο Λένον είτε με το ένα είτε με το άλλο θα ετοιμάσει σίγουρα εκπλήξεις στο σχήμα του. Είμαστε επίσης σίγουροι πως όλοι οι παίκτες θα θέλουν να δείξουν το 100% του είναι τους. Άλλωστε για τους πλείστους το μεθαυριανό είναι όνειρο ζωής που εκπληρώνεται.

Autoremarketing

Bet on Alfa