ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜάντσεστερ: "Κλειδί ο Φελίπε... Αμφίβολοι Μαγκουάιρ και Βαράν"

Μάντσεστερ: “Κλειδί ο Φελίπε… Αμφίβολοι Μαγκουάιρ και Βαράν”

Ενόψει του ματς της Πέμπτης (6/10, 19:45) στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική του Europa League η ομάδα του Μάντσεστερ ενημερώνει τους φιλάθλους της για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την αναμέτρηση μέσω ενός άρθρου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Bet on Alfa

Μεταξύ άλλων η Γιουνάιτεντ κάνει αναφορά στην Ομόνοια, από την οποία ξεχωρίζει τον Μπρούνο, ενώ παραθέτει και τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Τεν Χαγκ.

Η αναφορά της Γιουνάιτεντ στην Ομόνοια:

Η Ομόνοια κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τη Δόξα για το κυπριακό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο για να ανέβει τέταρτη, με εννέα πόντους σε πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Η ομάδα της πρωτεύουσας, η οποία προκρίθηκε στο Europa League κερδίζοντας το περσινό Κύπελλο Κύπρου, προπονείται από τον πρώην προπονητή της Σέλτικ Νιλ Λένον κι έχει τρεις Βρετανούς στην ομάδα της, τον αμυντικό Άνταμ Μάθιους, τον βετεράνο επιθετικό Γκάρι Χούπερ και τον πρώην αστέρα της ακαδημίας της Σίτι Μπράντον Μπάρκερ.

Το κλειδί της Ομόνοιας ωστόσο σε αυτά τα πρώτα στάδια της σεζόν ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μπρούνο Φελίπε. Ο 29χρονος υπέγραψε από τη Σέριφ το καλοκαίρι και ήδη έχει πέντε γκολ και δύο ασίστ στον απολογισμό του.

Τα αγωνιστικά νέα της Γιουνάιτεντ

Αναφορά και στα αγωνιστικά της νέα κάνει η Γιουνάιτεντ. Αρχικά αναφέρει πως οι Ράσφορντ και Μαρσιάλ επέστρεψαν στο ντέρμπι με τη Σίτι και ο Τεν Χαγκ θα τους έχει στη διάθεσή του για το ταξίδι στην Κύπρο, ενώ προστίθεται πως ο Ολλανδός έχει δύο αμφίβολους αμυντικούς. Πρόκειται για τον Μαγκουάιρ που έχασε και το παιχνίδι με τη Σίτι και τον Βαράν ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι.

Autoremarketing

Bet on Alfa