ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπάρκερ:«Σημαντικό γεγονός για την ΟΜΟΝΟΙΑ...είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι»

Μπάρκερ:«Σημαντικό γεγονός για την ΟΜΟΝΟΙΑ…είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Man Utd, μίλησε ο Μπράντον Μπάρκερ.

Bet on Alfa

“Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το ότι ένας τόσο πολύ μεγάλος Σύλλογος έρχεται στην Κύπρο. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι σε πολύ μεγάλους αντιπάλους” ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Πως του φάνηκε μέχρι στιγμής η παρουσία του στην Κύπρο;

“Σίγουρα είναι διαφορετικά σε σχέση με εκεί που αγωνιζόμουν πριν έρθω στην Κύπρο. Όμως υπάρχει μια λάθος εντύπωση για το επίπεδο στην Κύπρο. Πρέπει να ρθει κάποιος εδώ για να διαπιστώσει πόσο ψηλό είναι το επίπεδο. Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, ειδικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι κάτι που με ξάφνιασε”

Πόσο ιδιαίτερο είναι για τον ίδιο το παιχνίδι και πως είναι το κλίμα στις προπονήσεις πριν απ’αυτό το παιχνίδι;

“Σίγουρα είναι ιδιαίτερο γιατί έχω μεγαλώσει στο Μάντσεστερ. Όμως όπως είπε και ο προπονητής πρέπει αύριο να έχουμε μια καλή απόδοση, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε κάτι από τον όμιλο. Η ομάδα έδωσε πολλά πέρσι. Πάλεψε για να κερδίσει αυτή την θέση στην Ευρώπη και να έχει αυτή την ευκαιρία γι’αυτό το παιχνίδι. Οπότε πρέπει να το απολαύσουμε και να το παλέψουμε για να πάρουμε κάτι”

Ποιο είναι το κλειδί για το αυριανό παιχνίδι και πως το αντιμετωπίζουν οι παίκτες;

“Αφενός θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και ταυτόχονα θα πρέπει να τα δώσουμε αύριο και να ξεχάσουμε ποιούς έχουμε απέναντι μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο”

Autoremarketing

Bet on Alfa